Ma 2019. 7. 20, szombat, Illés napja van.

Egy kis extra az ágyban, avagy vágyfokozók és stimulálók

2018.12.28 00:26. - Kovács Janka

Mit tegyünk, ha a szexuális életünk kicsit langyos, leült és szürke lett? Mivel dobhatjuk fel, ha a vágy már nem a régi, vagy csak egyszerűen túl sok a rutin? Próbáljunk ki egy kis afrodiziákumot, a hatás garantált! (Hirdetés)


 

Afrodiziákumok

A vágyfokozókról azt kell tudni, hogy kifejezetten arra készülnek, hogy a szexuális életünket teljessé és izgalmassá tegye. Alapvetően arról szólnak, hogy egy kis extra löketet adnak a hétköznapokhoz, hiszen minél erősebb a vágy, annál intenzívebb az élmény. Segítsünk rá nyugodtan, nem bűn, ha teszünk azért, hogy még jobb legyen!

Tartalmukat tekintve általában olyan növényekből, alapanyagokból készülnek, amik kedvezően hatnak a libidóra, ezzel is serkentve az örömszerzést és a szerzett örömöt. Hogy kiknél van a legnagyobb szükség ezeknek a használatára? Többségében azoknál a pároknál, akiknél a szex már a napi rutin része és nincs meg a vágy, csak a megszokás. Ezt hívják a köznyelvben úgy, hogy „elvannak a langyos pocsolyában”. Ez az esetek jelentős részében a kapcsolat halálát jelenti, hiszen ennek egyenes következménye az együttlétek ritkulása, ami pedig az igény ritkulásához vezet. Ezután pedig általában az együttlét már csak kényszer, hogy „valami legyen”, mert már régen volt.

Ha pedig a rohanó mindennapok következtében ritkulnak a bensőséges együttlétek, akkor érdemes behúzni a kéziféket és leülni megbeszélni, hogy hogyan tovább. Teljesen normális a vágy aziránt, hogy egy kielégítő és gyengédséggel teli kapcsolatban éljünk, akkor is, ha a stressz bekever. Ebben az esetben lehet segítségünkre az afrodiziákum, amit együtt is elkezdhetünk szedni, így megadja a kezdő lökést ahhoz, hogy visszataláljunk a kapcsolatunk elején égett tűzhöz és egymáshoz.

 

A stimulálók szerepe

Ha a nemi vágy rendben van a kapcsolatban, de valahogy mégsem az igazi, akkor tehetnek jó szolgálatot a stimulálók. Ezek arra szolgálnak, hogy az aktus során bizsergetőbb és érzékibb legyen az együttlét, a szó szoros értelmében.

Létezik olyan készítmény, ami bizserget, olyan, ami érzékenyebbé teszi a csiklót, fokozza a szeméremtestben a vérbőséget, ilyen például a nőknek készült Intimate Earth Intense - csiklóizgató gél. Ezáltal ingerekre éhesebb lesz a pár női tagja, és minden érintést sokkal intenzívebben él meg, így az orgazmus is erőteljesebbé válik.

Természetesen a férfiak számára is akad stimuláló, az erekciókrémek jó szolgálatot tehetnek. Ezek merevebb, tartósabb és érzékenyebb péniszt garantálnak, melynek köszönhetően kirobbanóbb és intenzívebb lesz a kielégülés. Ha pedig inkább a tabletta a nyerő, akkor a Szuperhős kapszula lehet az, ami leginkább alkalmas a feladatra.

Ne felejtsük el, a kielégítő szexuális élet nem álom, mindenkinek egyformán jár, ne féljünk rásegíteni, ha szükséges!

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.07.17. 28.szám
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget