Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Minőségi nyomatok utángyártott tonerrel is!

2018.12.28 00:20. - Kovács Janka

Nagyon sokan félnek az utángyártott termékektől, ez derül ki abból, ha beszélgetünk kicsit az ismerőseinkkel. Ebben a cikkünkben tényekkel támasztjuk alá, hogy egy utángyártott toner is lehet prémium minőségű. Mert az utángyártott termékek legvonzóbb tulajdonsága nem csak az árban, hanem a minőségben is rejlik. (Hirdetés)


Kompatibilis kialakítás

Amikor megjelenik egy-egy új készülék a piacon, az utángyártott tonereket piacra dobó cégek rögtön munkához látnak, hogy a vevőik minél előbb meg tudják vásárolni a minőségileg kifogástalan, de árában mégis kedvezőbb kellékeket. A kompatibilitás kialakítása időt igényel, ez többnyire néhány hónap szokott lenni.

 

Minőségében is kifogástalan

A magas minőségű tonereket szigorú, nemzetközileg szabályozott minőségi ellenőrzésnek vetik alá a gyártási folyamat alatt, valamint a magyarországi fogyasztóvédelmi ellenőrzések során is. Ezen ellenőrzések azért vannak, hogy a vásárlók 100%-ig biztosak lehessenek benne, hogy nem a minőség hiánya miatt kerül 60-70 százalékkal kevesebbe, mint az eredeti termék.

 

Miért olcsóbb, mint az eredeti termék?

Az eredeti termék ára azért magasabb, mert ott a termék márkáját fizetjük meg. Ezeken a termékeken fel van tüntetve az OEM felirat, amit csak az eredeti berendezést gyártók rakhatnak rá a készített kellékeikre. Ez az utángyártott tonereken nincs rajta, de ez nem jelenti azt, hogy hamisítványt vásárolnánk. A 100%-ig új, úgynevezett klón utángyártott patronok és tonerek mellett megtalálhatóak a piacon az újragyártott vagy felújított tonerek is, amik OEM-ként kerültek forgalomba, majd kiürülésük után megtöltötték festékanyaggal, ellenőrizték, hogy működnek-e az alkatrészek, majd eztán kerültek újra forgalomba.

 

Mindig kifogástalanul működik?

Előfordulhat 1-2 százalékos hibaarány, amit a készülék és a toner kompatibilitásának hiánya okozhat. Ilyenkor a legtöbb forgalmazó cég vállalja az ingyenes cserét. Ha pedig attól tartunk, hogy az utángyártott toner tönkreteszi a készülékünket, akkor megnyugodhatunk. Kutatások bizonyítják, hogy a meghibásodások aránya nem áll összefüggésben azzal, hogy utángyártott tonert használunk-e vagy sem. Arra viszont mindenképp figyeljünk, hogy csak olyan gyártótól és forgalmazótól vásároljunk utángyártott toner terméket, akik megbízhatónak minősültek a piacon. Ilyen például a Patron és Toner.

 

Van-e olyan nyomtatókapacitása egy utángyártott tonernek, mint az eredetinek?

Igen. Alapvetően kétfajta utángyártott tonerrel találkozhatunk: a klónokkal és a töltöttekkel. A klón tonerek 100%-ig újak, minden alkatrészükben nullkilométeresek, ez megfelelő gyártási minőség mellett az eredetivel vetekedő nyomtatási képet és megbízhatóságot, továbbá az eredetivel megegyező kapacitást jelent. Egyes utángyártással foglalkozó cégek pedig ez eredeti, de már kifogyott termékeket gyűjtik be, és újra felhasználják. Lecserélik az elhasználódott alkatrészeket, feltöltik saját festékanyaggal, és az ellenőrzések után kerülhet forgalomba, a forgalmazó cégek kínálatába. A festékanyag természetesen nem az eredeti receptúra, mert azokat az utángyártó cégek nem ismerik.

 

Mindezen tények ismeretében ne féljenek attól, hogy minőségi utángyártott tonert vásároljanak, mint a Patron és Toner forgalmazásában álló Zafir Premium utángyártott klón tonerek! Egyedül arra kell figyelni, hogy megbízható forgalmazótól vásároljanak, ahol tudnak segíteni a felmerülő kérdésekben.

 







Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail



 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget