Ma 2020. 7. 2, csütörtök, Ottó napja van.

Mit tegyünk, ha egyedi telefontokot szeretnénk?

2019.01.25 12:24. - Kovács Janka

Amennyiben egyedi tok tervezésén törjük a fejünket, akkor számos dolgot jó, ha előre letisztázunk magunkban. Attól függően, hogy mit kedvelünk jobban, elkészíttethetjük személyesen, de akár interneten keresztül is. (Hirdetés)


Ha személyesen szeretnénk

Ha inkább a személyes kontakt hívei vagyunk, akkor mindenképp érdemes körülnézni, hogy a környezetünkben hol foglalkoznak egyedi tok készítésével. Általában bevásárlóközpontokban találhatunk ilyen boltokat, de mielőtt elindulunk, érdekes tájékozódni. Amit mindenképp érdemes magunkkal vinni, az a telefonunk, egy pendrive, amin rajta van a tokra szánt kép, vagy ha ez nem, akkor a telefonunkban legyen meg, hogy a boltban letölthessük onnan. Ezen felül praktikus, ha rendelkezünk némi idővel is, hogy szükség esetén megvárjuk a tok elkészültét, vagy választhatunk nem expressz elkészítést. Ennek az a hátránya, hogy még egyszer el kell mennünk ugyanoda, hiszen valahol át kell vennünk a tokot.

Interneten rendeljük

Amennyiben inkább a kényelem hívei vagyunk, akkor az interneten történő rendelést találták ki nekünk. Ebben az esetben keresnünk kell egy nívós, jó hírű webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase.hu. Az interneten könnyedén megrendelhetjük az ideális tokot, amit házhoz is szállíttathatunk, illetve személyesen is átvehetünk az üzlet telephelyén. Ez mind remek hír, hiszen nagyban megkönnyíti a dolgunkat, hogy otthonról, a székünkből megrendelhetjük a megálmodott tokot.

Első lépésként kiválasztjuk, hogy megtervezni szeretnénk a telefontokot, vagy inkább vásárolnánk egy kész tokot. Ha ezt eldöntöttük, akkor már csak a telefonunk gyártója, majd típusának a kiválasztása van hátra. Amikor ezen is túl vagyunk, akkor jöhet az elképzelt tok kiválasztása, ami tervezhető esetén lehet szilikon, merev hátlap, illetve többféle módon nyíló flip-es bőr vagy szövet tok. Itt kell megemlítenünk, hogy ha nem találnánk valamilyen véletlen folytán a telefonunkat vagy az elgondolt tokot a kínálatban, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hátha be tudják szerezni.

Amennyiben már ezzel is megvolnánk, akkor már csak fel kell töltenünk a kiválasztott képet, ami célszerű, hogy egy jó felbontású darab legyen, mert csak ezzel biztosítható maximálisan az igazán jó minőség. Ha még nincs meg az igazi, ötletelni mindenképp jó lehet, ha benézünk a galériába, hátha megtaláljuk a rengeteg kép között a kedvünkre valót, vagy legalább, hogy merre induljunk.

Aztán már csak meg kell terveznünk, hogy hogyan álljon a kép, milyen effekteket alkalmazunk rajta, esetleg legyen-e rajta matrica vagy felirat. Sőt, akár kollázst is készíthetünk, ha kedvünk úgy kívánja. Ehhez a segítségünkre lehet a telefontok tervezés útmutató.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget