Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

Egy éves a Los Polos – szülinapi akcióval várnak!

2019.02.12 16:08. - Kovács Janka

A szolnoki Gebei János és csapata két évvel ezelőtt indította el Los Polos névre hallgató pólós webáruházát. Akkor még csak hobbiként tekintett a dologra, és élvezte, hogy kiélheti kreativitását. De a megrendelések egyre csak jöttek és jöttek és ma már az üzletük első születésnapját ünnepli szuper akciókkal!Kezdetben kellemes kikapcsolódásnak tűnt János és csapata számára a pólónyomtatás és nem is gondoltak bele, hogy a webáruházuk elindítása után egy évvel üzletet fognak nyitni. A kitűnő humorral rendelkező, fiatalokból álló csapat viszont egyre kreatívabb és humorosabb dizájnokat álmodott meg, és a legkorszerűbb technikával, valamint szuper minőségben készítették el a pólókat. A tőlük ismert közvetlenség és segítőkészség remek marketingnek bizonyult és az azóta eltelt idő alatt több ezer pólót nyomtak ki több száz ügyfélnek. A megnövekedett számú megrendelések és a technikai fejlesztések több helyet igényeltek, ezért 2018. február 12-én megnyílt az első üzletük Szolnokon, a Baross úton.
 


A pólónyomtatás fajtái közül az egyik legfejlettebb technológiájával dolgoznak, amely a digitális pólónyomtatást (DTG) jelenti. Ilyenkor nem transzferpapíron/vasalás módján, vagy szitával kerül a pólóra a minta, hanem közvetlen az anyagra dolgozik a pólónyomtató gép, egy külön szoftver segítségével. Gyakorlatilag, a póló szálaira nyomtat a gép, bármilyen számítógépes grafikát, minden gond nélkül. A dolog különlegessége, hogy nem csak fehér, hanem bármilyen színű pólóra képesek nyomtatni és a nyomat rendkívül tartós lesz, akár 30-40 mosásig is észrevehetetlen a kopás. A technológia különlegessége, hogy 1 db pólót is pillanatok alatt el lehet készíteni, rövid idő alatt, pár ezer forintért, majd a póló rögtön fel is vehető, nincs száradási idő. Ráadásul fehér póló esetén, a nyomat érezhetetlen lesz - benne lesz az anyagban!

 

Minden egyes legyártott pólót a legkorszerűbb digitális pólónyomtató gépekkel készítik, ahol semmilyen grafikai korlát nincs! Az elmúlt egy évben több minden kiegészítő bekerült a sima pólónyomtatás mellé, így már elérhető az egyedi:

- baba body nyomtatás (minőségi Next-es bodyra)

- szakács kötények (100% pamut, fehér és fekete színben)

- futópólók (100% poliészter)

- pulóverek

- és legújabb újdonság a fényképes bögre készítés, 1990 Ft / db áron. 

Szülinapi akció!

Jelenleg ezen a héten futó akció keretein belül, egy póló áráért most 2 db pólót is kaphat a vásárló, 3300 Ft-ba kerül két bármilyen grafikás fehér póló nyomtatása.

Ha a jövőben egy-egy születésnapi vagy névnapi ajándékon gondolkozik, esetleg leány- vagy legénybúcsút szervez, vagy akár kedvenc sorozatának főhősét szeretné látni egyedi pólós mintájával, akkor keresse a szolnoki Los Polos Póló üzletet!

 

Az üzlet elérhetősége: Szolnok, Baross utca 13.
Weboldal és webáruház: https://lospolo.hu/
Telefonos elérhetőség: +36 30 839-7551Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget