Ma 2019. 6. 16, , Jusztin napja van.

Megkezdődött a Puskás Tivadar út felújítása

2019.03.11 16:12. - Kovács Janka

A felújítás várhatóan két hónapig fog tartani.


 
 
Március 11-én, hétfőn elkezdődött a Puskás Tivadar út felújítása, az első ütem várhatóan négy hétig tart. Ekkor a 19-21. számú épülettől a Wágner Gusztáv útig tartó szakaszon a teljes bontás, szegélykőépítés, majd aszfaltkötőréteggel való borítás, illetve a parkolóknál térkő burkolás történik. Az útszakaszt teljes szélességében lezárják.
 
A második ütem ezt követően kezdődik és a tervek szerint szintén egy hónapig tart. Ebben az ütemben a Városmajor úttól a Puskás Tivadar út 19-21. sz. épületig dolgoznak majd a szakemberek. A Wágner Gusztáv úti óvoda a munkálatok ideje alatt a Vásárhelyi Pál utca felől közelíthető meg.
 
 
 

Amint itt végeznek a szakemberek, a Bacsó Nándor út felújításán kezdenek el dolgozni, majd a Zagyva cukrászda parkolóját újítják fel - tájékoztatott Szalay Ferenc polgármester. A tavasszal megkezdődik a Sebestyén Gyula híd Városmajor úti körforgalmának kiépítése, valamint a Sebestyén út és a Mester út találozásánál is körforgalom épül majd. 

 

A polgármester bejelentette, a tervek szerint a Humán Szolgáltató Központ az Eötvös térre költözik, és a helyén pedig óvoda lesz.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget