Ma 2020. 4. 6, hétfő, Vilmos, Bíborka napja van.

Autókat kaptak az Olaj KK kosarasai

2019.03.12 15:18. - Kovács Janka

A szolnoki Juvenál Kft Volswagen autókkal ajándékozta meg a játékosokat.


 

Nem saját tulajdonba, csupán használatra kapták a szolnoki Olaj kosarasai a Volswagen autókat, amelyeket március 12-én vehettek át. Az ünnepélyes kulcs- és autóátadáson köszönte meg a csapat nevében Báder Márton a lehetőséget. Az autókon a Juvenál Kft logója és a sportcsapat neve szerepel.

A Juvenal márkakereskedés és a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub együttműködésén keresztül 19 Volkswagen kerül a klub használatába. A flottát az innovatív és vonzó formatervezésű Arteon és Tiguan Allspace mellett nagy részben a megbízható és gazdaságos Golf és Golf Sportsvan típusok alkotják. Az autók a klub döntése alapján kerülnek a sportolók használatába. 
 
A flotta ünnepélyes átadása alkalmából Hangácsi Sándor , a Juvenal Kft. ügyvezető igazgatója elmondta:
Az együttműködéssel a szolnoki gazdasági és sportélet két kiemelkedő képviselője találkozik. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a klub a Volkswagenek használata mellett döntött, melyért cserébe egy sokszoros bajnok és kupagyőztes csapat, valamint sportolói jelenítik meg a márkát, a több ezer helyi és a több millió kosárlabdát szerető szurkoló előtt. A Juvenal Kft., a Volkswagen márka, valamint a szolnoki Olaj KK egy olyan csapatot alkothat, mely még sok sikerhez segítheti egymást úgy, hogy közben eredményességével büszkévé teheti Szolnok városát.  A Juvenal Kft., a Volkswagen márkacsoport, valamint a szolnoki Olaj KK egy olyan csapatot alkothat, mely még sok sikerhez segítheti egymást úgy, hogy közben eredményességével büszkévé teheti Szolnok városát. Megállapodásunk – mint a márka minden ilyen szerződése – egy évre szól, melyet remélhetőleg újabb évek együttműködése követ majd. Nagy örömmel adom tehát át az új Volkswageneket a klub képviselőinek, mellyel valamennyi kollégánk és munkatársunk nevében a mostani kupagyőzelemhez hasonló nagy sikereket kívánok!”
 

 


 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.04.01 (13. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget