Ma 2020. 7. 2, csütörtök, Ottó napja van.

Bántalmazó kapcsolatban élt a jászladányi lány, aki megölte és feldarabolta agresszív párját

2019.03.27 16:51. - Kovács Janka

VIDEÓVAL | A 27 éves jászladányi nő Bécsben ismerkedett meg a külföldi férfivel, aki kapcsolatuk vége felé többször erőszakos volt vele.


 

Erőszakos, bántalmazó kapcsolatban volt az a 27 éves Bécsben dolgozó jászladányi lány, aki február 24-én megölte, feldarabolta párját, holttestét pedig édesanyjával egy jászalsószentgyörgyi öntözőcsatornában rejtette el.

 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján dr. Varga K. Attila rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettese és Szintai Zoltán rendőr alezredes, megyei bűnügyi osztályvezető elmondták, a nő megelégelte, hogy többször erőszakoskodik vele a külföldi férfi, ezért a legutolsó agresszív viselkedésének alkalmával megkéselte. A sértett 32 éves külföldi állampolgár volt, akivel a nő tavaly ismerkedett meg, szerelmi kapcsolat volt köztük, albérletben éltek. A kapcsolatuk vége felé egyre többször erőszakoskodott a férfit, ami a halálát okozta.
 
 
 
 
Miután a nő megölte, megrémült, nem tudta, mitévő legyen. Ekkor úgy döntött, megpróbálja eltussolni az ügyet, ezért feldarabolta a férfit, levágta a végtagjait, majd azokat bőröndbe tette és telekocsival Bécsből először Budapestre, majd onnan szintén telekocsival vitte haza. Ekkor édesanyjával megbeszélték, hogy Jászalsószentgyörgyön egy öntözőcsatornában fogják elrejteni.
 
A nyomozóknak hosszas keresés után sikerült a tettesre akadni, hiszen a zsákban a sósavval leöntött holttesten kívül csupán egy törölközőt találtak. A holttest bomlási folyamatai még abban a szakaszban jártak, hogy lehetett arról fotót készíteni, így hosszas nyomozás után még az Europolnál is jelentették az esetet, de személyes trágy nem volt a zsákban.
 
Viszont segítségükre volt a zsákban talált törölköző is, amiről kiderült, hogy az csak egy nemzetközi szállaodaláncnál található meg. A sósav is segített az elkövető megtalálásában, mert a nyomozók kikérdezték a sósavat áruló környékbeli boltokat és az egyik eladó emlékezett, hogy a gyilkosság előtt néhány nappal valaki 10 litert is vett a szerből. 
 
A nyomozók a boltos által adott személyeírás alapján egy jászladányi családhoz jutottak el, akiknek nemrégiben dolguk volt a rendőrséggel. Hogy ne fogjon gyanút a család, a Bécsben dolgozó nőt a család korábbi ügye miatt az elmúlt napokban beidézték kihallgatásra. A nő gyanútlanul hazajött és miután a rendőrség a másik üggyel kapcsolatban kikérdezte, rátértek a gyilkosságra, és a nő beismerő vallomást tett, jelenleg előzetes letartóztatásban van.
 
 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget