Ma 2020. 7. 2, csütörtök, Ottó napja van.

Használd ki elméd erejét!- interjú Baglyas Györggyel

2019.04.04 15:39. - Kovács Janka

Agykontroll tanfolyamra várja az érdeklődőket Baglyas György elmefejlesztő a szolnoki VOKE Csomóponti Művelődési Házba.


 

- Áprilisban agykontrolltanfolyamot tartasz a VOKE Csomóponti Művelődési Központban. A módszer már 27 éve ismert Magyarországon. Te hogyan ismerkedtél meg az agykontrollal?

B.Gy: Egyetemistaként végeztem el életem leghasznosabb képzését, negyed éves hallgató voltam, épp a vizsgaidőszak előtt. A 4 napos Agykontroll tanfolyam meghatározó volt számomra. Azon túl, hogy maradandó élménnyel ajándékozott meg számos kiváló technikát is megtanultam, amit a hétköznapokban a mai napig használni tudok. A kurzus után egy héttel 5-ös szigorlattal bizonyított a módszer. Lett munkám, párkapcsolatom és ösztöndíjakat is nyertem.

 

- Az agykontroll kifejezés mára beépült a köztudatba, egyre több ember szeretné átélni azt a hihetetlenül izgalmas fejlődést, amelyet az agykontroll nyújt. Szerinted mi a módszer legfőbb előnye?

B.Gy: Az egyszerűség. Az, hogy bárki elsajátíthatja és az élet kisebb-nagyobb kihívásaihoz eredményesen használhatja.

 

- Sokan hitetlenkednek azon, hogy egy 4 napos tanfolyamtól jobb lesz az életük. Mit gondolsz erről?

B.Gy: Normális hozzáállás, hogy szkeptikusak vagyunk. Tudományosan igazolt tény, hogy a módszer alapját jelentő relaxáció jótékonyan hat testünk egészségére. Ezentúl, mi konkrét technikákat is tanítunk például a hatékony tanuláshoz. Nehezen hihető sokaknak, hogy a migrén gyógyszer nélkül is elmulasztható. A képzés első napja után ez többé nem lesz hitkérdés. Kérdezzük meg a már végzett 300.000 agykontrollost, hogy az elmúlt 27 évben Magyarországon mi mindent értek el! Ők igazolják a módszer eredményességét.

 

- Hogy zajlik egy tanfolyam és mit lehet elsajátítani?

B.Gy: A két hétvégés képzésen interaktív előadásokon keresztül dolgozunk fel olyan témákat, mint a memóriajavítás, tanulási technikák, alvászavar megszüntetése, fájdalomkontroll, koncentráció- és egészség javítás, stressz kezelés, káros szokásoktól megszabadulás, intuíció fejlesztés. Mindegyik előadásrész 1-1,5 óra hosszú és közös relaxációval fejeződik be. A tananyagot színvonalas vetített előadással, érthető magyarázattal, tudományos háttérrel és sok hallgatói sikerrel hozom közelebb a résztvevőkhöz. Az előadásokon lehet kérdezni és játékos feladatokkal teremtek jó hangulatot. A képzés pedagógusoknak és egészségügyi szakdolgozóknak akkreditált.

 

- Mi az eddigi legnagyobb eredmény, amit tapasztaltál?

B.Gy: A legdöbbenetesebb az, hogy az önbizalom és az életbe vetett hit visszatér. Nem gondoltam volna, hogy az önértékelés ilyen sokak problémája. Főleg a fiatalok kérik ebben segítségemet, hogy életükben sikeresebbek lehessenek. Magyarul ki merjenek állni magukért. Persze kézzelfogható eredményt vár minden hallgató. Így az eredményes és nyugodt vizsgázást, a javuló memóriát és a hatékonyabb tanulást emelném ki. Ezen túl a függőségektől való megszabadulás és az intuíció jelentős fejlődése is hoz hosszú távú sikereket. Nagy számban jönnek egészségügyi problémával is hallgatók, olyanok akik szeretnének meggyógyulni. Ehhez természetesen először orvoshoz kell menni. Sokan érzik úgy, hogy maguk is tehetnének a gyógyulásukért és szeretnék megtanulni az öngyógyítás hatékony eszközeit.

 

- Kinek ajánlod az agykontroll képzést?

B.Gy: Bárkinek, aki szeretne előrelépni az életben és hajlandó tenni boldogulásáért. Lényegében az élet minden területén kamatozik az itt szerzett tudás. Tanfolyam utáni tipikus visszajelzés ez: „Miért nem korábban szántam rá magam?” Rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki magunkból és körülményeinkből.

D.M.

www.elmefejlesztes.hu

 

AGYKONTROLL TANFOLYAM SZOLNOKON

ÁPRILIS 6-7., 13-14.

VOKE CSOMÓPONTI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

(JUBILEUM TÉR 1/A)

Oktató: Baglyas György

Ingyenes ismertető előadás: március 13. (szerda) 17:00

Pedagógusok és egészségügyi

szakdolgozók számára akkreditált!

Jegyvásárlás: 56/423-304

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget