Ma 2020. 2. 24, hétfő, Mátyás napja van.

Több mint húsz plusz parkolóhely létesül a Puskás Tivadar körúton

2019.04.04 15:23. - Kovács Janka

A Puskás Tivadar körú felújítása során nemcsak az újburkolat lesz kátyú és foltozásmentes, hanem új parkolóhelyek is létesülnek, számszerint 26.


A parkolási rend csupán annyiban változik majd a felújíáts befejeztével, hogy az egyik oldalon az eddig srégen való parkolás helyett merőlegesen lehet majd leállni az autóval. A korábbi parkolási rend során a srégen álló oldalon 115, míg a párhuzamos oldalon 72 parkolóhely volt. A felújítás során 141-re nő az egyik oldal parkolóhelyeinek száma, míg a túloldalon változatlan, azaz 72 férőhelyes marad, ezt sajtótájékoztatón mondta el Szalay Ferenc polgármester és Tóta Áron, a városrész képviselője.
 

 

A parkolóhelyek között az X jelű részekre tilos és lehetetlen is lesz állni, hiszen oda kerülnek a szemetesek, amelyek zártak lesznek.

 
Az út felújításának első része az ütemtervek szerint megtörtént, április 5-én kezdődik az út másik részének a felújítása. Emiatt a körút Városmajor út felé eső első részét lezárják a 19-es számig és csak a Wágner Gusztáv út felől lehet megközelíteni és használni a már elkészült új pakolókat. A munkálatok várhatóan négy hét múlva fejeződnek be.

Korábban írtuk a témában: Megkezdődött a Puskás Tivadar út felújításaHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget