Ma 2019. 10. 24, csütörtök, Salamon napja van.

Tudja mennyibe kerül egy használt traktor?

2019.05.10 09:11. - Kovács Janka

Ha az ember mezőgazdaságban dolgozik, mindenképpen szüksége van különböző mezőgazdasági gépekre. Egy strapabíró, jól működő traktor például elengedhetetlen lehet a mindennapos munkálatok elvégzéséhez. 

Hirdetés

 

Egy új traktor vásárlásra nem kis kiadás, ezrét egyre több ember próbálja meg ezeket a mezőgazdasági gépeket használtan beszerezni. A legtöbb esetben a helyi ismerősöktől, esetleg rokonoktól történik a vásárlás, ám ezeknél a gépeknél sajnos semmi nem tudja garantálni a jármű megfelelő műszaki állapotát. Legyünk egy kicsit átgondoltabbak, és ne csapjunk le a legelső felkínált traktorra.

 

Miért érdemes a mascus.hu-n használt traktort vásárolni?

Szerencsére ma már egyáltalán nem is szükséges teljesen új traktorokat vásárolnunk, így jóval olcsóbban juthatunk hozzájuk. A mascus.hu egy hatalmas, online portál mely összegyűjti a különböző munkagépeket, mezőgazdasági gépeket, és a járműveket. Az oldal több kategóriába lebontva sorolja fel a használt gépeket, járműveket, eszközöket, felszereléseket, sőt még az alkatrészeket is.

A portál hatalmas előnye, hogy összesen 38 nyelven elérhető, így lehetőségünk van a világ minden tájáról meghirdetett, neves márkák, zöld, piros, sárga vagy kék használt mezőgazdasági gépei között válogatni, melyeket akár Spanyolországból, Lettországból, Németországból, vagy akár Thaiföldről is meg tudunk vásárolni.

A mascus.hu weboldalon igen barátságos környezetben, könnyen kezelhető felületen tudunk a kategóriák között lapozgatni, sőt lehetőségünk van külön márkára, meghirdetett árra, gyártási évre, országra, vagy akár termékcsaládra is szűrni. A kiválasztott traktorról ezután az informatív adatlap segítségével minden fontosabb információt megtudhatunk, illetve láthatunk egy eladó által feltöltött, jó minőségű fotót is a járműről, hogy még korrektebb legyen a vásárlás.

 

Milyen áron találhatunk használt traktorokat?

Az oldalon jelenleg több mint 15.000 használt traktor között válogathatunk kedvünkre. Az online felületen a látogatók licitálással tudják kialkudni a számukra legkedvezőbb vételárat. A több mint 3 350 000 havi látogatószámmal rendelkező mascus.hu weboldal jelenleg a világ leggyorsabban növekvő internetes portáljának számít. Amennyiben gazdaságunknak traktorra van szüksége, érdemes lehet itt megnézni a használt traktorok kínálatát. Ehhez csupán ki kell választanunk a használt eszközök között a Mezőgazdasági gépek kategóriát.

Ezután pedig már elénk is tárulnak az eladásra kínált használt traktorok. A meghirdetett traktor márkájától, típusától, állapotától függően többféle árfekvés között tudunk válogatni.  A portál segítségével lehetőségünk van a világ minden tájáról használt traktort vásárolni, jóval a bolti ár alatt. Egy régebbi típusú, Volvo márkájú, BM 425 típusú Mezőgazdasági traktor már akár 350 000 Ft alatt is megvásárolhatjuk, de egy jóval újabb, 1998-as évjáratú, 148 lóerővel rendelkező JCB FASTRAC 1135 márkájú traktor most elérhető az oldalon 5 500 000 Forint alatti áron is.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.10.16. 41.szám
Presztízs magyazin ősz IV. évfolyam 3.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget