Ma 2019. 10. 23, szerda, Gyöngyi napja van.

Honnan rendeljünk limuzint különböző rendezvényekre?

2019.06.20 14:45. - Kovács Janka

Számos olyan alkalom adódhat egy ember életében, amikor igenis meg akarja adni a módját az érkezésnek vagy éppen a megjelenésnek. Amennyire meghatározó az öltözék egy bizonyos rendezvényen, ugyanannyira mérvadó, hogy mivel és hogyan érkezik meg az ember. (Hirdetés)


Stílusos belépő egy tárgyalásra

Mikor egy cég vezetője egy fontos és sorsdöntő tárgyalásra érkezik, nem igazán nyújt komoly, felelősségteljes benyomást az, ha éppen tömegközlekedéssel vagy taxival érkezik a megbeszélés helyszínére. Ellenben sokkal fontosabb, rangosabb megjelenést kölcsönöz az adott cégvezetőnek, ha egy csodaszép limuzin ajtaját nyitja ki előtte a libériás sofőr a maximális udvariassággal. Ezzel dióhéjban meg is fogalmaztuk, hogy miért fontos az, hogy a megfelelő járművet válasszuk egy fontos tárgyalásra. Mivel az üzleti életben nagy hangsúlyt kap a megjelenés és a külcsín, így nem véletlen, hogy sok vezető alkalmazza ezt az apróságot. Hiszen aki a magabiztosság és a hatalom érzetét kelti, azzal szívesebben dolgoznak együtt a cégek, nem beszélve arról, hogy munkát is előbb biztosítanak számukra, mint egy hasonló paraméterekkel nem rendelkező vállalat esetében.

Természetesen egy ilyen belépő után a folytatás sem maradhat el. Vagyis nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást, úgymond vendéglátást biztosítunk a reménybeli üzleti partner számára, hiszen ha a kettő között nagy a különbség, akkor azt vélhetően mindenki érzékelni fogja.

 

A tárgyalás után...

Ha lezajlott az üzleti tárgyalás, akkor levezetésként igazán figyelmes és emlékezetes gesztus egy limuzinos városnézés. Ez főleg akkor igazán hatásos és elbűvölő, ha a tárgyalópartner nem ismeri Budapestet, így számos nevezetesség bemutatásával is megcsillogtathatjuk a műveltségünket, feltéve, ha a lényegre szorítkozunk. Arról nem is beszélve, hogy a PLS Partylimuzinnál lelhető fel az a Chrysler 300 C limuzin, ami egyedileg készített, egyedülálló módon tetőpanorámával rendelkező limo. Ennek köszönhetően nem csak az ablakon kitekintve, hanem felfelé nézve is gyönyörködhetünk Budapest látványosságaiban. Sőt, ha kedvezőnek érezzük a fogadtatást, akár a tetőablak adta lehetőségeket is kiaknázhatjuk.

 

Nincs más hátra, mint a rendelés egy megbízható cégtől

Ha a Partylimuzintól rendelünk autót, akkor mind a tárgyalópartner, mind a munkatársak elhihetik, hogy nem csak most, hanem a későbbiekben is figyelünk rájuk, és mindent megteszünk a kényelmük érdekében.

Ez a szolgáltatás természetesen az ország bármely pontján elérhető, így nem csak Budapest látványosságaival kápráztathatjuk el a reménybeli ügyfeleket, hanem bármikor, bármelyik város nevezetességeivel.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.10.16. 41.szám
Presztízs magyazin ősz IV. évfolyam 3.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget