Ma 2020. 1. 26, , Vanda napja van.

Ismerkedjünk meg az Eukanuba szárazeledelekkel

2019.06.20 14:47. - Kovács Janka

A kutyák adott életkorához igazodva alakította ki az Eukanuba a szárazeledelek hozzávalóit. A házi kedvencek etetésével már 1969 óta foglalkozik, így elmondható, hogy kellő tapasztalatra tettek szert ahhoz, hogy profi szintre fejlesszék a termék receptúráit. A cél ezen esetben az egészséges, kutyához illő táplálkozás, ami elősegíti a jó kondíciót a kutya életének bármely szakaszában. (Hirdetés)


 

A receptúrák kialakításának menete: megfigyelés, majd erre épülő tapasztalatszerzés

Végeztek egy megfigyeléssel járó kísérletet, melybe 39 labradort vontak be. A szakemberek elsődleges célja az volt, hogy a kutyák egészségét hosszú távon megőrizzék, arra voltak tehát kíváncsiak, hogy ennek milyen feltételei vannak? A kapott adatokra támaszkodva alkotta meg az Eukanuba a szárazeledeleit, amit első körben a labrador-féléknek ajánlottak, hiszen ők voltak a megfigyelések első célpontjai. Azt a tanulságot lehetett leszűrni a kísérletből, hogy a megfelelő eledelt fogyasztva, plusz a kellő gondoskodásban részesülve a kutyák életkora felkúszott 12 évre! A vizsgált kutyusok 28%-a pedig kimagasló kort élt meg.

A kísérlettel is azt kívánta elérni a gyártó, hogy a kutyák életen át tartó egészségben részesüljenek, amivel az Eukanuba a gondos táplálékkal kíván hozzátenni. Az Eukanuba mellett szól a neves szakértőkből álló bizottságnak is az egybehangzó véleménye, hogy az Eukanuba szárazeledelek bizonyítottak, és ténylegesen hozzájárulnak a kutyák hosszabb, egészségesebb életéhez.

 

Évek során több új terméket is megalkottak

A szakértők támogatásával, neves állatorvosokkal, tenyésztőkkel az élen, az Eukanuba prémium minőségű eledeleket kezdett gyártani. Az összetevők minden esetben minőségi értéket képviselnek, tehát a receptúrák is első osztályú termékeket garantálnak. Rengetegféle vitamint, ásványi anyagokat, értékes fehérjéket, könnyen emészthető rostokat tartalmaznak, melyek segítségével a csontozat erős, az ízületek rugalmasak, a fogazat és az íny ápolt, a szőrzet, a karmok és a bőr pedig egészségesen csillogó lesz.

 

Milyen hozzávalókat tartalmaznak az Eukanuba szárazeledelek?

Az Eukanuba tudja, hogy a kutyák, egyes kutyafajták igényei igen eltérőek lehetnek. Ezért a termet szerint, a fajták számára, az életkornak megfelelően ki lehet választani a legoptimálisabb szárazeledelt a kutyusunk számára.

A termékkínálatban külön eledeleket találhatunk meg az olyan gyakori fajtáknak, mint például a németjuhász vagy a tacskó.

Bármely típusról legyen szó, a zacskóban található eledel kiváló minőségű. Kétes vagy káros eredetű fehérje nem kerülhet bele a kutyatápba, így a növényi fehérjék hozzáadását kerülik, a gyártás során felhasznált állati eredetű fehérje pontos származási helyét pedig számon tartják. A legfőbb beszállító partnerek Európából, Új-Zélandról, valamint az Egyesült Államokból kerülnek ki.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.01.22. (3. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget