Ma 2019. 10. 23, szerda, Gyöngyi napja van.

Turbózd fel az Apple telefonodat!

2019.06.20 14:52. - Kovács Janka

Ha van a zsebedben egy iPhone, vagy épp szemezgetsz egy ilyen készülék megvásárlásával, a legjobb úton jársz. Az iPhone mobil telefontulajdonosok egy elit klub tagjai. A készülékek egyedi sajátosságai mellett a készülékekhez a saját operációs rendszer és a rendszer specifikus alkalmazások biztosítják a tökéletes felhasználói élményt. (Hirdetés)


 

Az eszközök specifikus tulajdonságai

Az iPhone-ok az Apple által egyedileg tervezett és gyártott készülékek. 2007-ben jelent meg az első generációja. Kamerás mobiltelefonként, hordozható médialejátszóként, de még internetes kliensként is működhet. Az okostelefonok mindegyik funkcióját elérhetjük ezen a készüléken is. E-mailek küldésére és fogadására képes, teljes funkcionalitású böngészővel felszerelt. Az iPhone-ra számtalan applikációt letölthetünk az App Store-ból. Itt csak az Apple által jóváhagyott alkalmazások elérhetőek. Tehát maximálisan bevédték a rendszerüket attól, hogy bármilyen vírus vagy nemkívánatos alkalmazás belerondíthasson. Ezek az alkalmazások különféle funkciókkal rendelkeznek. A választás megkönnyítéséhez kategóriákba sorolják ezeket. Elérhetőek a játékok, a navigáció, a közösségi szolgáltatások és a biztonsági jellegű alkalmazások is.

 

Rendszerük

A iPhone-ok megvásárlásával megszerezzük az iOS rendszert is. Az Apple minden saját programjához biztosítja a teljes körű hozzáférést a felhasználók számára. Az éveknek köszönhető folyamatos fejlesztés sorozatnak hála, gyors processzorral és digitális iránytűvel is felszereltek a készülékek. Kamerájuk a piacon elérhető legjobb minőségű felvételek készítésére alkalmas.

 

Kiegészítők

A készülékek minőségi színvonalához és árkategóriájához azért mindenféleképpen dukálnak az Apple kiegészítők. Elsődlegesen a készülék védelmére szolgáló tokok és tartók beszerzéséről gondoskodjunk. Ezekkel megvédhetjük a készülékeinket a fizikai sérülésektől. Kiegészítők tekintetében megszerezhetünk a telefonokhoz töltő és adatátviteli kábeleket is. Ezek a kiegészítők akkor is hasznosan jöhetnek, ha a gyári kábelek megrongálódnak vagy elvesznek.

Az iPhone-ok esetében se felejtkezzünk meg az egyéb kiegészítőkről. Egy ilyen szuper kamerával felszerelt telefon képeihez segítségül hívhatunk egy selfie botot. Ennek a használatával a magunkról készített fotókon végre a háttérből is több látszódhat.

A kiegészítők felfedezéséhez keresse fel a Dvdolcsón.eu webáruházat. Kínálatukban az iPhone-ok mellett az egyéb mobiltelefon típusokhoz megfelelő kiegészítők megtalálhatóak. Amennyiben készüléke még nem felszerelt, vagy már sérült a kijelző védő üvegfóliája, akkor az újat tőlük is megszerezheti jutányos áron. Kifogyhatatlan raktárkészletükben a hagyományos termékek és már a korszakalkotó újítások is elérhetőek vásárlóik részére.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.10.16. 41.szám
Presztízs magyazin ősz IV. évfolyam 3.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget