Ma 2019. 10. 23, szerda, Gyöngyi napja van.

Ismét kulturális programokkal vár a Városházi Est

2019.07.08 13:34. - Kovács Janka

9 évvel ezelőtt indult el a Városházi est azzal a céllal, hogy a Városháza gyönyörű termeiben és hangulatos udvarán kulturális programokkal várják a látogatókat.


 

9 évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy a Városháza gyönyörű Dísztermét és a hangulatos udvarát egy estére programokkal töltösük meg és azok is bepillantást nyerhessenek az épületbe, akik még nem, vagy csak néhány alkalommal jártak már itt - mondta a rendezvény sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A rendezvény főként kulturális programmal várja a látogatókat: kiállításoknak és  koncerteknek ad helyet, de gyerekprogramokkal is készülnek minden évben.

 
Idén, július 12-én, pénteken 17.00-tól a Városháza aulájában fogadózenével üdvözlik az érkező vendégeket, majd 18.00-kor Szalay Ferenc megnyitóbeszédével startol az est. A Hubay Ferenc díszteremben Verebes György Munkácsy-díjas festőművész nyitja meg a Szolnoki Művésztelep kiállítását, majd az idén első alkalommal megrendezésre kerülő, "Alkoss szabadon!" címmel a szolnoki középiskolás diákok tárlatát lehet megtekinteni.
 
Az udvaron 19-30-tól a New Step Fitnes és Táncstúdió bemutatóják élvezheti a közönség, ezt követően Lőrincz Judit operaénekes és Turpinszky Gippert Béla operaénekes, színész zenei műrosa lesz hallható.
 
Késő este, 22.30-kor kezdődik a LED fény- és tűzzsonglőr show és egész este a Smart zenekar szolgáltatja a zenét.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.10.16. 41.szám
Presztízs magyazin ősz IV. évfolyam 3.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget