Ma 2019. 8. 25, , Lajos napja van.

Figyelemfelhívó rajzok a szolnoki kamionokon - Európában egyedülálló a rendőrség kezdeményezése

2019.07.17 14:57. - Kovács Janka

35 nemzetközi kamionon 1 éven keresztül láthatók azok, a fiatalok által készített rajzok, amelyek a biztonságos közelekdésre hívják fel a járművezetők figyelmét.


A BI-KA Logisztikai Kft és a Nagy és Társa Kft nemzetközi fuvarozásban résztvevő kamionjaira a balesetmegelőzési üzenetek kerültek. Összesen 35 kamionon egy éven keresztül lehet látni azokat a rajzokat, amelyeket a szolnoki Magiszter Alapfokú Művészeti Iskola tanulói készítettek.

 
A bamutatón Kosztyó Gábor r. alezredes a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője elmondta, évente több mint 600 ember veszti életét közúti balesetben, így a kampányt oda kell vinni, ahol a tragédiák történnek. Emellett elmondta, a cél, hogy minél több helyre eljussanak az rajzok, amelyeken a biztonsági öv használatát, a folyamatos figyelmet és többek közt a sebességhatárok betartását is.
 
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság plakátkampánya Európában egyedülálló és várnak más kamionos cégeket is, akik szeretnének a nemes ügyhöz csatlakozni. A plakátokat minden cég szabadon választhatja ki a listából, a nyomtatás és felhelyezés költségét az ORFK állja.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 08.21. (33. szám)
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget