Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

Figyelemfelhívó rajzok a szolnoki kamionokon - Európában egyedülálló a rendőrség kezdeményezése

2019.07.17 14:57. - Kovács Janka

35 nemzetközi kamionon 1 éven keresztül láthatók azok, a fiatalok által készített rajzok, amelyek a biztonságos közelekdésre hívják fel a járművezetők figyelmét.


A BI-KA Logisztikai Kft és a Nagy és Társa Kft nemzetközi fuvarozásban résztvevő kamionjaira a balesetmegelőzési üzenetek kerültek. Összesen 35 kamionon egy éven keresztül lehet látni azokat a rajzokat, amelyeket a szolnoki Magiszter Alapfokú Művészeti Iskola tanulói készítettek.

 
A bamutatón Kosztyó Gábor r. alezredes a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője elmondta, évente több mint 600 ember veszti életét közúti balesetben, így a kampányt oda kell vinni, ahol a tragédiák történnek. Emellett elmondta, a cél, hogy minél több helyre eljussanak az rajzok, amelyeken a biztonsági öv használatát, a folyamatos figyelmet és többek közt a sebességhatárok betartását is.
 
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság plakátkampánya Európában egyedülálló és várnak más kamionos cégeket is, akik szeretnének a nemes ügyhöz csatlakozni. A plakátokat minden cég szabadon választhatja ki a listából, a nyomtatás és felhelyezés költségét az ORFK állja.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget