Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

Boka, a rendőrkutya vezetett nyomra

2019.08.05 15:20. - Kovács Janka


Egy szolnoki betörésről érkezett bejelentés 2019. augusztus 4-én délután a rendőrségre. A bejelentő elmondta, hogy a szolnoki szálló egyik épületében – amelyet raktárnak használnak – kutatási nyomokat vett észre, és több dolog is hiányzik. A rendőrök megállapították, hogy ismeretlenek az egyik helyiség erkélyén keresztül másztak be az épületbe, majd onnan műszaki cikkeket, hősugárzót, hangfalakat és szeszes italt vittek el. A lopással közel egymillió forintos kárt okoztak. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. Rövid időn belül a helyszínre érkezett Kutich József rendőr főtörzszászlós és társa Boka, a két éves nyomkövető kutya is - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.
 
 
Boka a szálló egyik épületéhez vezette a nyomozókat. Ahhoz a szobához, ahol a bűncselekmény elkövetésével meglapozottan gyanúsítható férfiak tartózkodtak. A szekrényekből és bőröndökből előkerültek a lopott holmik. A rendőrök az ott lakó 29 éves férfit és 35 éves társát előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A férfiak elismerték tettüket.
 
A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a szolnoki tartózkodási helyű Cs. György és M. László ellen.  
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget