Ma 2020. 5. 27, szerda, Hella napja van.

Diákmunka-lehetőség Szolnokon is!

2019.09.03 11:06. - Kovács Janka

Manapság minél hamarabb tesz szert valaki munkatapasztalatra, annál nagyobb előnnyel indul az életben. Az elektronikus és internetes megoldásoknak hála pedig már akár otthonról is elintézhetik az állásjelentkezést a fiatalok. (Hirdetés


 

Aki igazán szemfüles, az már a középiskola alatt belekóstol a munka világába, de a főiskola, egyetem évei során már szinte kötelező gyakorlatot is szerezni. A tapasztalatgyűjtés mellett pedig a saját kereset is fontos szempont - hiszen egy komoly diákmunkával szerzett jövedelem már több, mint zsebpénz-kiegészítés - mondta el az Atlasz Iskolaszövetkezet.

 

Jól fizető diákmunkák a tapasztalatszerzéshez

 

A jellemző diákórabérek jellemzően bruttó 1000 forinttól kezdődnek és egy-egy specifikus diákmunka esetén akár a 5-7 ezer forintos diákórabér is elérhető. A diákmunka során szerzett jövedelmet csak 15 százalék személyi jövedelemadó terheli, így a hó elején a bruttó bér 85 százaléka érkezik meg a bankszámlára.

 

A papírmentes szerződések és a chatbotok világa megérkezett

Napjainkban már mindenhol elterjednek a digitális megoldások, így a fiatalokkal dolgozó iskolaszövetkezetek sem maradhatnak ki a fejlődésből. Az Atlasz diákszövetkezet már 2018-ban bevezette a papírmentes elektronikus szerződés lehetőségét, így mindenki otthonról, a mobilja segítségével írhatja alá a szerződést. A videós bevezető beszélgetés és az e-szerződés lehetővé tette, hogy a budapesti diákmunkák mellett vidéki lehetőségekkel is kiegészítsék az álláskínálatot, így már szolnoki diákmunka is elérhető az AtlaszDiáknál!

 

Folyamatosan bővítik a vidéki munkalehetőségeket, de ma már az sem szükséges, hogy naponta nézegessük a felhozatalt. Elég egy rövid üzenetváltás az iskolaszövetkezet Messenger chatbotjával és majd ők értesítenek minket, amikor az érdeklődésünknek megfelelő állás elérhetővé válik.

 

Változatos munkalehetőségek

 

A jó erőnlétet kívánó fizikai munkáktól elkezdve az irodai feladatokon keresztül mindenféle munkatípus elérhető. A munkaidő általában az órarendhez igazítható, de előfordulnak részben vagy egészben otthonról végezhető diákmunkák is. A széles felhozatalnak köszönhetően akár a vendéglátás, akár az informatika érdekel valakit jó fizetés mellett, egyszerűen tehet szert szakmai tapasztalatra a diákmunkák segítségével. Az internetes megoldásokkal pedig a szükséges adminisztráció már-már alig látható méretűre zsugorodott.

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget