Ma 2020. 8. 4, kedd, Domonkos napja van.

Van már őszre táskád?

2019.09.06 09:31. - Kovács Janka

A női táska a gardrób elmaradhatatlan eleme, mely nem csak funkcionális célokat szolgál, hanem a vonzó megjelenéshez is hozzájárul. Egyetlen hibája van, mindig kell még egy darab. Szezononként változnak a trendek, így ősszel is érdemes újraértékelni azokat a divattáskákat, melyek talán már évek óta mindennapjaid részét képezik. (Hirdetés)


Őszi színek

Vannak olyan színek, melyek soha nem mennek ki a divatból, így a fekete, a piros és a bordó örök klasszikusnak számítanak. Az olasz női táska gyártók, a Karen, David Jones, Prestige rostbőr táska kínálatában sorban jelennek meg a földszínek, a sárgás árnyalatok, vagy éppen a barna különféle színekkel, melyek az aktuális évszakot idézik stílusukban. Az őszi szezonban is érdemes a színes megoldásokat választani, ugyanis jó hangulatba hoznak és elfeledtetik velünk azt, hogy a következő nyárra még hosszú hónapokat kell várni.

 

Kézitáskák minden alkalomra

Egy igényes kézitáska minden nőnek jól jön. Alkalomtól függetlenül remek választás, ráadásul a megfelelő méret mellett döntve a leginkább szükséges holmik is gond nélkül elférnek bennük. Rendszerint hosszú vállpánttal is rendelkeznek, így a rohanós hétköznapokban egyszerűen átdobhatod a válladon, ezzel szabadon hagyva kezeidet. Hasonlóképp népszerűek a női oldaltáskák, melyek hosszabb füllel rendelkeznek és így gond nélkül válladra kaphatod azokat. Az őszi szezonban kitűnő választásnak bizonyulnak, és remekül passzolnak az átmeneti kabátokhoz.

 

Alkalmi táskák az őszi estékre

Még ha az elegáns stílust is részesíted előnyben a hétköznapokban, akkor is szükséged van arra, hogy legyen gardróbodban egy olyan kis alkalmi darab, amit az esti programokhoz, vagy a nappali céges rendezvényekhez tudsz viselni. Az őszi estéken étteremlátogatás, állófogadás vagy színház kapcsán is jól jöhetnek az elegáns darabok, melyek egyébként a legfontosabb holmik tárolására is kiválóan alkalmasak lehetnek. Az esztétikum oltárán nem kell feláldozni a praktikumot sem, ugyanis a tervezők mindkettőt szem előtt tartják, igazodva a végső felhasználók igényeihez.

 

Női hátizsák a sportos elegancia jegyében

A kisméretű női hátizsákok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Sokan vannak, akik szívesen teszik le a voksot mellettük a hétköznapokban. Szabadon maradnak a kezek, és rendkívül kényelmes viseletnek is számítanak az ilyen darabok. Legyen szó akár bevásárlásról, őszi kirándulásról vagy munkahelyről, szinte minden alkalommal megállják a helyüket ezek a kedves darabok. A sportos elegancia kedvelőinek részéről garantáltan jó választásnak bizonyulnak. A klasszikus színek éppen úgy elérhetőek a kínálatban, mint az izgalmas minták és színek, melyek fiatalos, laza stílust kölcsönöznek a megjelenésnek.

 

Oldaltáska, csak úgy felkapni

Nem jön be a hátitáska? Akkor jöhet az oldaltáska. A többség elsősorban a jobb vállán hordja a táskát, ami nem túl szerencsés megoldás. A testtartást rontja, és táska könnyen lecsúszkálhat a vállról. Ha ragaszkodsz a vállon való táskaviselethez, próbáld váltogatni, melyik vállra helyezed. Még jobb, ha keresztbe veted a táskát. Ez viszont a nagyobb mellű és szélesebb csípőjű nők számára kényelmetlen és előnytelen. Ha nem túl széles a vállpánt és nem túl nagyméretű a táska, akkor ők is találhatnak maguknak kényelmesen hordható és egyben előnyösen mutató modelleket.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.29 (29. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget