Ma 2020. 2. 29, szombat, napja van.

Magyar Csilla lett az Év Tisza-tavi Polgármestere

2019.10.04 13:10. - Kovács Janka

A Tiszta tó a Tisza-tó konferenciát ismét a Tisza-tavi Polgármesterek találkozójával együtt tartották meg, ahol a tó életében jelentőset alkotók vehettek át elismerést.

Hirdetés

 
 
Október harmadikán, csütörtökön tartotta összejövetelét a Tisza-tavi Polgármesterek Találkozója a tiszafüredi Kovács Pál Művelődési Központban. A nap folyamán izgalmas szakmai konferencián vitatták meg a régió fejlődéséhez szükséges gondolatokat. A konferencián F. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője számolt be a jövőt érintő tervekről: a nyaralóhajózásról, a kiépülő túrabázisról, a földalatti világot bemutató állandó és interaktív kiállításról, valamint a kiskörei raftingpályáról. A rendezvény nevéhez hűen Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója mutatta be a tó számtalan arcát, végül Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő az élelmiszerpazarlásról és túlfogyasztásról tartott előadást.
 
 
A konferencia díjátadókkal zárult. Az Év Tisza-tavi Polgármestere Díjban Magyar Csilla, Kisköre város polgármestere részesült; a Tisza-tavi Régió Fejlesztésért elismerést Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere vehette át. A Tisza-tó Zöld Nagykövete megbízólevelet Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója kapta, míg a Tisza-tavi Régióért elismerésben Busi László rendőr ezredes, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kapitányság-vezetője részesült. Mellettük Zounok emlékérmet vehetett át az elmúlt két évben végzett munkájának elismeréseként Horváth Béla, aki az elmúlt két év Tisza-tó Zöld Nagykövete volt.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget