Ma 2020. 2. 24, hétfő, Mátyás napja van.

November közepére megújul a Domus mögötti parkoló

2019.10.08 16:17. - Kovács Janka

A Móra Ferenc úti parkolók a Domuson kívüli része pedig még idén elkészül.


Szalay Ferenc polgármester sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Móra Ferenc úti parkolók felújítása két ütemben fog zajlani.

 
Első ütemben a Domus mögött található parkolók újulnak meg: 47 hely létesül (2 db mozgáskorlátozott). A felújítás -ami időjárásfüggő- várhatóan november közepén fejeződik be. A második ütemben a nagy, 108 férőhelyes parkoló újul meg szintén az időjárás függvényében, várhatóan ebben az évben. 
 
 
- A két részletben történő felújítás azért indokolt, mert így a parkolók valamelyik része tudja fogadni az autókat. Az Ady Endre út 1. - CBS Áruház parkoló területre kiadott lakossági bérlettel rendelkezdők és rendszeresen itt parkolók pedig a környező utcák valamelyikét használhatják - fogalmazott a polgármester. Egész pontosan ezek a Móra Ferenc úti parkoló, Arany János utca, Dózsa György utca, Jókai utca és a Szolnok Ispán körút. A beruházás költsége megközelítőleg nettó 50 millió forint.
 
A polgármester előrevetítve elmondta, tervben van az is, az egyokri Domus, később CBA üzlet épületében ismét megkezdődhessen a kereskedelmi tevékenység.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget