Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

Szalay Ferenc: az ellenzék mocskolódása mögött nincs garantált fejlődés

2019.10.10 09:29. - Kovács Janka

Szalay Ferenc, a Fidesz-KDNP szolnoki polgármesterjelöltje a választás igazi tétjéről tartott sajtótájékoztatóját azzal kezdte, a Fidesz képviselőjelöltjeiből álló csapatban olyan emberek vannak, akik tisztelik a városban élők problémáit és meg is tudják oldani azt.


 
- A mostani időszak arról szól, hogy olyan ellenfél jelent meg a palettán, akinek a mocskolódás, a hazugság és másik befeketítése az elsődleges célja és nem mutatja meg, merre is kellene tovább haladnia, fejlődnie Szolnoknak. Ezek az emberek semmilyen fejlődést nem tudnak garantálni, sőt nem kizárt, hogy az Európai Uniós támogatások fejében befogadják majd az illegális bevándorlókat és majd újra azzal kell szembesülnünk, mint ami történt néhány éve a Keleti Pályaudvarnál –mondta Szalay Ferenc.
 
 
- A csapatommal együtt úgy gondoljuk, hogy a városban 2006 óta elindult fejlődés tartható, tovább folytatható azzal a kormányzati segítséggel, ami mögöttünk van. Ennek a segítségnek köszönhetjük a 4-es út négysávosítását, az új Ipari Park létrehozását és azt, hogy a városban a munkanélküliség 3,5% környékére csökkent, míg a foglalkoztatottsági mérték 70% környékére emelkedett, így a megélhetés biztonsága igen magas lett – emelte ki az elmúlt évek eredményeit, majd folytatta:
 
 
- Látszik, hogy az oktatásban és az egészségügyben Szolnok városa halad előre. A bölcsődék, iskolák, óvodák szinte mind felújított állapotban vannak. Komoly programot tudhatunk magunkénak az úthálózat-fejlesztésben, a parkolók építésében és külön kiemelném a Debreceni Egyetemmel való kapcsolatunkat, ami a munkaerő igen magas szinten való képzését is meg tudja oldani a városunkban – fogalmazott, majd a következővel zárta szavait:
 
 
- Azt kérem mindenkitől, hogy az elmúlt évek eredményeit objektíven mérlegelje és gondolkodjon el ezeken: az az irány, amit eddig Szolnok városa eddig elért, az folytatható a későbbiekben is. Aki így véli, az október 13-án, most vasárnap segítsen a továbbiakban is annak a csapatnak, amely Szolnokot vezette. A programunk során is olyan terveket fogalmaztunk meg, amelyeknek köszönhetően tovább prosperálhat városunk – zárta szavait. 
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget