Ma 2020. 6. 2, kedd, Anita, Kármen napja van.

A munkahelyteremtést, a megélhetést és a biztonságot tartja a legfontosabbnak Szalay Ferenc

2019.10.17 15:42. - Kovács Janka

Az újraválasztott szolnoki polgármester köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik rá adták a voksukat.
 


 

Szalay Ferenc polgármester és Dr. Kállai Mária országyűlési képviselő közös választásértékelő sajtótájékoztatót tartottak október 16-án, látható a Szolnok Tv riportjában.
 
A polgármester legelőször is köszönetét fejezte ki a választópolgárok felé, ahogy fogalmazott: "Köszönet azoknak, akik a folytonosságban bízva továbbra is a megkezdett út mellett tették le voksukat".
 
Ahogy a választási programjában is megfogalmazta a város jövőjéről készült terveket, úgy azt szeretné a mostani ciklusban is véghez vinni:
- Nem teszünk le a későbbiekben sem arról, hogy több ipari területet nyissunk a városban, a négysávos négyes út elérje Szolnok városát, a közlekedési anomáliák kezelésére természetesen tovább visszük a Csákja úti híd- Szandaszőlősi elkerülő építését és tovább visszük az elkerülőt, - az M4- es északi elkerülő építését - mondta.
 
Mivel a mostani testületbe zömmel ellenzéki politikusok kerültek, ezért a jövőbeni közös munkájukról is megfogalmazta gondolatait:
- Azt gondolom, hogy egy városi testületben muszáj azt mindenkinek tudomásul vennie, hogy a testületi munka arról kell, hogy szóljon, hogy haladjon, menjen előre Szolnok városa. Ezért az elkövetkezendő időszakban a tárgyalásokat el kell kezdeni az ügyben, hogy hogyan megy tovább ilyen összetételében, ilyen felállásában a testület.
 
Dr. Kállai Mária is értékelte az október 13-i nap eseményeit, szerinte a megkezdett munka nem állhat meg, a forrásokért továbbra is küzdeni fognak úgy a megyében, mint a megyeszékhelyen egyaránt.
 
- Szalay Ferenc polgármester úr és a kormányzat összekapcsolása folyamatos, azok a források amelyek eddig rendelkezésre álltak a fejlesztésekre továbbra is rendelkezésre állnak, illetve nyilvánvalóan ezen az úton menni kell tovább, hiszen itt nagyon komoly milliárdokról van szó - mondta az országgyűlési képviselő.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget