Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

Továbbra is rengeteg tűzeset történik megyénkben

2019.10.24 15:44. - Kovács Janka

Az elmúlt két napban a tűzesetek voltak jellemzőek megyénkben. Főképp szabadtéren kapott lángra az aljnövényzet, de több helyen személygépkocsiban keletkezett tűz, míg Jászberénynél egy istálló szenvedett jelentős mértékű kárt - közölte Németh Ádám, katasztrófavédelmi szóvivő.


Kigyulladt egy személygépkocsi motortere kedd délután Kisújszálláson, a Piac utcában. A város önkormányzati tűzoltóinak kiérkezésére helyszínen lévő civilek a lángokat elfojtották, így az egység az áramtalanítás után egy vízsugárral megszüntette az izzást.
 
Négy jármű ütközött össze tegnap délelőtt Szolnokon, a Karinthy Frigyes úton. A balesetben három személygépkocsi és egy motorkerékpár volt érintett. A szolnoki hivatásos tűzoltóknak csupán az egyik autót kellett áramtalanítaniuk, majd letolniuk az úttestről.
 
Egy szeméttároló-konténer és egy betonfeljáró közé esett egy kerekesszékkel közlekedő ember tegnap délután Cibakházán, a Szent István utcában. A szerencsétlenül járt férfit a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók kézi erővel szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.
 
Tűz keletkezett egy személygépkocsiban tegnap délután Szolnokon, a Verseghy úton. A tulajdonos megfékezte a lángokat, köszönhetően annak, hogy egy közelben közlekedő autóbusz sofőrje, valamint a környék lakói is adtak neki egy-egy porral oltó készüléket. A szolnoki hivatásos tűzoltók már csak füstölést tapasztaltak, az egység pedig hőkamerával átvizsgálta a járművet.
 
 
Teljes terjedelmében égett egy nyolcvannégy négyzetméteres istálló tegnap délelőtt Jászberény külterületén, a Felsőmuszáj tanya térségében. A lángok egy közelben álló épületet, valamint egy száz darab körbálából álló kazlat veszélyeztettek. A jászberényi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők áramtalanították az épületet, az egységek négy vízsugárral oltották el a tüzet, és megakadályozták annak továbbterjedését. Az eset idején állatok nem voltak az istállóban.
 
Száraz fű kapott lángra ötven négyzetméternyi területen tegnap délután Jászárokszállás határában. A település önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.
 
Foltokban égett aljnövényzet és nádas tegnap délután Jászboldogháza külterületén. A jászberényi hivatásos és a jászboldogházai önkéntes tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be. A tűz egy magaslesben okozott kisebb mértékű kárt.
 
Foltokban, összesen kétszáz négyzetméternyi területen gyulladt meg az aljnövényzet tegnap este Szolnok külterületén, a 32-es számú főút mellett. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal szüntették meg a problémát.

Teljes terjedelmében égett egy nyolcvannégy négyzetméteres istálló tegnap délelőtt Jászberény külterületén, a Felsőmuszáj tanya térségében. A lángok egy közelben álló épületet, valamint egy száz darab körbálából álló kazlat veszélyeztettek. A jászberényi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők áramtalanították az épületet, az egységek négy vízsugárral oltották el a tüzet, és megakadályozták annak továbbterjedését. Az eset idején állatok nem voltak az istállóban.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget