Ma 2020. 7. 11, szombat, Nóra, Lili napja van.

Hol keressünk új állást?

2020.02.10 09:32. - Kovács Janka

Az új álláskeresésé sosem egy egyszerű dolog. Rengeteg idővel járhat, megkell írnunk az önéletrajzunkat, a motivációs leveleket, majd jelentkezés után várjuk a visszajelzéseket. Azonban sok vállalkozás nem jelez nekünk. Ilyenkor az ember elkezd mérges és ideges lenni egyben. Saját magát kezdi el okolni, hogy ő az, aki sehova nem kell. Pedig ez nincs így, csak a megfelelő helyen kell keresnünk. (Hirdetés)


Miskolc állásportálja kimondottan a nyitott pozíciókat és a megpályázható álláslehetőségeket gyűjti nekünk össze. Ez egy online álláskereső portál, így a jelentkezés egyszerű és gyors.

Miért jó, ha online keresünk állást?

Mindig a legfrissebb lehetőségeket találjuk. Egy újsággal ellentétben a weboldalon akár napközben többször is frissülhet az ajánlat.

Az online jelentkezés nagyon egyszerű és gyors. Az internetes jelenezéssel egy időben önéletrajzunkat is képesek vagyunk elküldeni a cég számára. Ez meggyorsítja a kiválasztás folyamatát is, hiszen így a cégvezető vagy a HR-es kolléga azonnal képes jelentkezésünket fogadni.

A jelentkezésünk ezek mellett biztonságos is. Hiszen a feltöltött önéletrajzunka csak az általunk kiválasztott cégek kapják meg.

Az álláskeresés bonyolult és hosszúfolyamat. Nem szabad félvállról venni. Ha elsőre nem sikerül, akkor pedig nem szabad feladni és elszomorodni. Mindenkinek megvan a hozzáillő szakma és cég, csak megkell találni.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget