Ma 2020. 8. 12, szerda, Klára napja van.

Készüljünk fel az interjúra!

2020.02.13 08:47. - Kovács Janka

Az állásinterjúra való behívás már egy pozitív dolog lehet számunkra, ez azt jelenti, hogy önéletrajzunk elnyerte a cég tetszését, és szeretne minket jobban megismerni. Az ilyen esetben mindig kérjünk egy kis időt. Időt, hogy képesek legyünk felkészülni az interjúra, megismerni közelebbről a céget, utána nézni, hogy hova kell pontosan menni, és oda mivel tudunk eljutni, hiszen nem jó elkésni az interjúról. (Hirdetés)


Fontos, hogy interjú előtt elemezzük a céget. Sok helyen megkérdezhetik, hogy mit tudunk a cégről, tudjuk-e mivel foglalkozik, ki a vezetője. Ez leginkább nagyobb cégekre jellemző, de nem árt a kisebb cégek életéből felkészülni. Ha tudjuk, hogy mivel foglalkoznak, leginkább itthon, vagy külföldön dolgoznak, és ha emellé tudunk egy-egy érdekességet is a cégről, akkor azzal kifejezhetjük érdeklődésünket és azt, hogy készültünk az interjúra. Egy ilyen apró dolgon állhat vagy bukhat a sikerünk.

Ezek mellett a már említett útvonal megtervezése is fontos. Az út, amin keresztül eljutunk a cég telephelyére vagy a megbeszélt állásinterjú helyszínére. Az állásinterjúra érdemes mindig időben érkezni. 10-15 perccel hamarabb legyünk ott a megbeszélt helyen, és inkább mi várjunk egy kicsit, mintsem hogy ránk várjanak.

Zalaegerszeg számos álláskeresési lehetőség közül tudunk válogatni. A ZalaegerszegAllas.hu weboldal az egyik legbiztonságosabb és megbízhatóbb álláskereső oldal, ha szeretné felkeresni az oldalt a hivatkozásra kattintva teheti meg. Városi és megyei állások egy helyen, amikre online azonnal jelentkezhetünk.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget