Ma 2020. 7. 14, kedd, &Őrs napja van.

Aden sminktermékek

2020.02.14 09:31. - Kovács Janka

Az Aden egy méltán népszerű magyar sminkmárka, amely már Európa több országát is meghódította. Rendkívül magas minőséget képviselnek, köszönhetően részben annak, hogy a kozmetikumok többsége Németországban és Olaszországban készül, ahol tisztában vannak a prémium sminkmárkák irányába támasztott elvárásokkal. Ám nem csak a minőség, hanem a márka számára az is nagyon fontos, hogy kiemelkedő ár-érték arányú termékeket kínáljon a piacon.  (Hirdetés)


 

A Helia-D webáruházában az Aden kozmetikumok három termékkategóriában érhetőek el, ezek pedig nem mások, mint az arc, száj és a szem. A termékek széles választékából mindenki összeállíthatja a saját maga számára ideális sminkkészletet.

 

Arc

 

Az arcra alkalmazható sminktermékek kínálata számos terméktípust tartalmaz. Alapozó, korrektor, bronzosító, BB krém, pirosító, púder, de még sminkfixáló is vásárolható.

 

A tökéletes sminkhez nélkülözhetetlen egy minőségi arc primer. A webáruházban ebből többféle verzió is megtalálható, az alap termék, valamint fényesítő és mattító hatást biztosító. Az áttetsző textúrájú Aden Professional Arc Primer normál bőrre ideális. Amellett, hogy elsimítja a bőr felszínét, előkészíti és felkészíti is az arcot a smink felviteléhez, ami ezáltal sokkal tovább és ugyanolyan szépen, egyenletesen megmarad az arcon. A primer hatására ugyanis az alapozó sokkal jobban megtapad és szebben is terül el a bőrön.

 

Ugyanúgy alkalmazható a smink előkészítésére az Aden Előkészítő és Sminkfixáló Spray is, amely hatékonyan képes ellenállni az izzadásnak, ezáltal nem engedi, hogy a smink elmaszatolódjon. Ez a termék minden bőrtípus esetén nyugodtan alkalmazható, hatása rendkívül tartós. A smink befejező lépéseként az átlátszó, könnyű állagú spray-t az arcbőrre fújva pedig garantáltan tartós és tökéletes lesz a végeredmény.

 

Száj

 

A száj kiemelésére használható Aden termékek között található többféle hidratáló és folyékony ajakrúzs, szájkontúr ceruza, valamint ezek kombinációjával többféle remek smink szett is, amelyben a ceruza és a rúzs színe természetesen megegyezik egymással.

 

Szem

 

A szemre és annak környékére használható Aden sminktermékek választéka is nagyon széles, hiszen megtalálható a kínálatban a szemhéjpúder, szemhéjtus, szemkontúr ceruza, szemöldökceruza, szemöldökformázó tus, szemöldök porpúder, szempilla primer és természetesen az elmaradhatatlan szempillaspirál. 

 

Sok hölgy nincsen megelégedve a szemöldökével, akár annak formájával vagy árnyalatával. Nekik kiváló megoldást jelenthet a szemöldök porpúder, amely különleges applikátora révén tökéletesen alkalmas a szemöldök formázására. Hatása rendkívül hosszan tartó, akár 6 órán át is képes kiemelni a saját szemöldököt.

 

Az Aden sminktermékek igazán minőségi kozmetikumok, amelyekkel már önmagában a sminkelés is élmény. Az eredmény pedig garantáltan tökéletes és tartós lesz.

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget