Ma 2020. 7. 14, kedd, &Őrs napja van.

Csapatépítők és céges élmények

2020.02.14 09:18. - Kovács Janka

Szívesen töltöd együtt a szabadidődet a kollégáiddal? Esetleg jó szolgálatot tenne egy csapatépítő tréning, de nem tudod, hogy hova kellene megszervezni azt? Olvasd el tippjeinket, és tervezd meg a számotokra megfelelő céges élményt! (Hirdetés)

Hirdetés

 

10 fő alatti létszámhoz
 

Az, hogy hányan fogtok részt venni a programon, nagymértékben befolyásolja a lehetőségeket, hiszen vannak olyan szórakozások, amik kis létszám esetén jobb választásnak bizonyulnak. Ilyen például az autózúzás, ami igazi stresszlevezető elfoglaltság. Mivel egyedül nem olyan izgalmas és hatékony, így mindenképp érdemes a 4 fő lehetőségével élni. A baseball ütő és a nagykalapács biztosított. Ti csak hozzátok el az erőtöket, a jókedveteket, és indulhat is az indulatkezelés profi kiadása.
 

Egy négy fős quad túra is közelebb hozhat egymáshoz titeket és segíti, hogy megismerjétek egymás midnen oldalát a hétköznapok fényében is. Ha nem bánjátok, hogy koszosak lesztek, akkor vágjatok bele, mert nagyon jó és adrenalindús élményt kaptok. Nem mellesleg pedig soha vissza nem térő alkalom egy quad vezetésére.
 

Inkább célpontnak használnátok egymást? Semmi akadálya, bár ehhez nem árt, ha egy 6-8 ember részt vesz a programban. Egy paintball lövészet nagyon jó alkalom ahhoz, hogy megismerjétek, hogy ki hogyan viselkedik stresszhelyzetben. Ezzel nem csak egymásról, de magatokról is rengeteget tanulhattok. Válogathattok a kezdő vagy haladó csomagok közül, amik maximálisan változatos és izgalmas feladatokat tartogatnak nektek.
 

Ma már bármelyik városban tömegével érhetitek el a különböző csapatépítő programokat, így bátran érdeklődjetek, hogy mi van közel hozzátok. Ha ötlet híján vagytok, akkor látogassatok el a Meglepkék oldalára, ahol számtalan céges élmény közül válogathattok!

 

Programok 10 fő felett
 

Ha 10-nél többen vagytok, akkor is felettébb változatos lehetőségek várnak titeket a csapatépítők piacán.
 

Lazítanátok? Akkor egy hőlégballonos repülés lehet a jó választás, hiszen mindenki felfér rá, és csak élveznetek kell az utazást. Tériszonyosoknak kicsit para, de remek alkalom, hogy legyőzze önmagát és a félelmeit. Egy vitorlázás is tökéletes választás a lazításhoz.
 

Sportos tevékenységre szavaztok? Búvárkodjatok a Lupa-tóban, vagy vegyetek részt egy Bootcamp képzésen akár teremben, akár a természetben. Rafting bármelyik nagyobb folyón? Persze az igazán ütős verzióhoz mindenképp külföldre kell utazni, de az egyszerűbbeket itthon is átélhetitek.
 

Művészeti vagy gasztronómiai elképzelések? Élményfestés várja a csapatot, de akár egy főzőtanfolyamra is befizethettek. Sőt, akár a mentes vagy a vegán konyhát is megismerhetitek és megtanulhattok pár izgalmas és finom édességet. 

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget