Ma 2020. 7. 7, kedd, Appolónia napja van.

Hogyan épül fel a Szülinapi Újság?

2020.02.14 09:13. - Kovács Janka

Nincs ötleted szülinapra? Unod az átlagos és sablonos tárgyi ajándékokat? Ismerős ez az érzés, és valami igazán ütős ötletre lenne szükséged? Tarts velünk és ismerd meg a Szülinapi Újságot! (Hirdetés)


 

Mire jó?

Ez az ajándék egy darabka történelem. Mivel az ember alapvetően kíváncsi természet, így ez egy lehetőség, hogy megismerje a születésekori híreket. Ez az újság az aznap kiadott újságok digitalizásával készül, és abból állítanak össze egy A/3-as méretű replikát, ami tartalmazza a legfontosabb híreket. Persze nem ettől lesz igazán személyes, hiszen bárki vissza tudja keresni, hogy milyen cikkek jelentek meg a születésnapján, hála az internetnek. Ennek a varázsa abban rejlik, hogy az újság egyik cikke a főoldalon átalakításra kerül, és egy személyes köszöntő foglalja el a helyét, melyhez jó esetben egy csecsemőkori fénykép is társul. 

 

Hogyan készítsük?

Szerencsére az újság elkészítése nem nagy ördöngösség, így akár felhasználói ismeretekkel is könnyen boldogulhatunk. Nincs más dolgunk, mint követni az utasításokat, azaz beírnunk a megrendelés fül alatt az ünnepelt nevét, születési idejét, helyét, majd feltölteni egy fényképet, ami csecsemő vagy kisded korában készült. Ha nincsen, akkor sincsen baj, hiszen egy kedves grafikát választhatunk hozzá, vagy megjelenhet illusztráció nélkül is. 

 

Ezután jön a neheze a munkának, mivel meg kell írni az üdvözlő szöveget. Hogy ne tántorítson el a rendeléstől, hogy esetlegesen nem rendelkezünk írói vénával, így rengeteg segítséget találhatunk az oldalon a készülő köszöntőhöz. 

 

Ha pedig nem elégednénk meg ennyivel, akkor akármennyi egyedi cikket írhatunk bele. Ezen kívül persze kérhetünk az újságba:

 

  • Egyedi keresztrejtvényt vagy egész mellékletet

  • Egyedi epigrammát (4 soros versike)

  • Egyedi, személyre szabott horoszkópot

  • Egy plusz hagyományos újságot vagy elektronikus példányt

 

Kérhetünk ezeken felül az újság mellé merített hengert vagy éppen mappát, egyedi újságlapozót, de akár kérhetjük bőrkötésben vagy csak a címoldalt nagy méretben. 

 

Milyen gyorsan készül el?


Ez az újság általában 1 munkanap alatt készen van, de ha még ennél is gyorsabban lenne rá szükség, akkor arra is van mód. Az S.O.S szolgáltatásnak hála néhány óra múlva is a kezünkben tarthatjuk a kész Szülinapi Újságot. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, akár az ünnepelt címére is megrendelhetjük, aminek köszönhetően garantált a meglepetés, hiszen senki nem számít arra, hogy postán érkezik az ajándék. 

 

Ugye, hogy milyen izgalmas megtervezni egy személyre szóló ajándékot? Persze bármilyen élményajándék is felejthetetlen, de a Szülinapi Újság előnye, hogy bármikor kézbe vehető, és így emlékezni is sokkal könnyebb arra a különleges születésnapra. 

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget