Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Kifinomult ital különlegességek egyenesen a misztikus világ rajongóinak

2020.02.14 09:24. - Kovács Janka

A misztikus, kitalált és végletekig titokzatos karakterek szerencsére nemcsak képregények és filmes alkotások formájában köszönnek vissza. Ebben a cikkben ugyanis összegyűjtöttük azokat az ital csodákat, amik kellő igényességgel elevenítik fel a misztikus lények szellemét. (Hirdetés)


 

Az Outer Space Alien vodka

 

Vajon létezik-e civilizáció rajtunk, földlakókon kívül is? Akad-e valahol távol egy másik civilizáció, ami esetleg fejlettebb a miénknél?

 

Ebbe a gondolatvilágba terel minket az Outer Space Alien vodka, méghozzá kifejezetten jól kidolgozott, lágy ízvilággal. Komplex aroma, kifogástalan tisztaság, továbbá misztikus világ az, amit a fogyasztása ígér a számunkra.

 

A Harahorn Norwegian Gin

 

Egy virgonc nyúl és nemes szarvas keresztezésének felel meg az a kitalált alak, amely a Harahorn Norwegian Gin üvegén visszaköszön ránk. Az alapítók ugyanis mindenképpen a figyelem felkeltését megcélzó borítót szerettek volna létrehozni, ez a jelek szerint sikerült is nekik.

 

A norvég vadonban megtalálható boróka és áfonya, továbbá citromhéj, bors és mandula egyaránt érezhető a gin illatából. Az ízlelése pedig még komplexebb élményt ígér, többek között gyopárral, fenyővel és mandulával.

 

Timorous Beastie 

 

Bizony, egy kicsi egérke is szolgálhat egyfajta múzsaként egy whisky megteremtéséhez. Persze nem akármilyen cincogóról van jelen esetben szó, hanem Robert Burns messze földön híres költeményében felbukkanó főhősről. A Timorous Beastie neve csalóka lehet, ugyanis a karakterisztikája még csak véletlenül sem hasonlítható egy bátortalan bestiához.

 

Sokkal inkább egy erőteljes, markáns whiskyről beszélhetünk az esetében, amely a skót felföldi blended maltok mágikus zamatát magas szinten képes hozni. A fogyasztása hasonlóan jóleső érzéssel tölthet el minket, akárcsak egy remekbe szabott Robert Burns vers olvasása.

 

A Kraken Black Spiced rum

 

Egyenesen Barbadosról érkezik a Kraken Black Spiced rum, tizenhárom féle fűszer páratlan harmóniájával elkápráztatva a rumok fanatikusait. Az italt Cthulhu, a Mariana-árok mélyén rejtőző misztikus szörny alakja inspirálta. Már az illatában felfedezhető mogyorós és olajos aromák is rabul ejtik az embert, az ízlelést követően érezhető édes és fűszeres jegyek hátborzongató keveréke pedig valósággal ámulatba ejtenek.

 

Az Unicorn Tears gin

 

Igazi varázslatnak lehetünk tanúi az Unicorn tears gin kóstolásával. Első körben a kandírozott narancs jegyei fognak dominálni és árasztják el az ízlelőbimbóinkat, majd pedig szinte észrevétlenül tapasztalhatunk egy édesebb, juharszirupos utóízt. Szóval nemcsak az unikornis, hanem az unikornis könnye is létező jelenségnek számít.

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget