Ma 2020. 7. 7, kedd, Appolónia napja van.

Váltsunk munkát, irány külföld!

2020.02.14 15:13. - Kovács Janka

Sokunkban felmerült már a kérdés, hogy vajon milyen lehet külföldön? Olyan sok embertől hallhatjuk, hogy kint könnyebb, több a fizetés, félretudnak tenni az emberek, már-már kolbászból van a kerítés, vagy mégsem? (Hirdetés)

Hirdetés

A külföldi munkavállalásról sok mindent hallani. Sok jót, olyanokról, akik külföldön találták meg szerencséjüket, ott lettek sikeresek és gazdagok. De olvashatunk olyat is, akik kint mentek tökre, átverték őket, nem a megígért munkát végeztés a beígért fizetésért, és kénytelenek voltak haza jönni. Ezek után mérlegelni kezd az ember, hogy akinek negatív élményei vannak az biztos béna volt, és hagyták, hogy átverjék, hogy minket nem tudnának átverni, mert mi leleményesebbek vagyunk.

Azonban az ilyen esetek gyakran rajtunk kívülálló okokból történnek a negatív dolgok. Fontos ezért nagyon körültekintően és odafigyelve megszervezni a kinti munkahelyünket, szállásunkat. Ha már van kint ismerősünk, akkor könnyebb helyzetben vagyunk, hiszen van kihez fordulni, azonban ha magunk vágunk neki ennek az útnak úgy érdemes mindenre felkészülni.

Mielőtt meglépnénk a változást, érdemes lehet átgondolni újra, az itthoni munkavállalást. Biztos, hogy minden lehetőséget számításba vettünk? Lehet egy gyors álláskeresés után sokkal jobb és többet fizető állást találhatunk. Ebben segíthet nekünk a DunaujvarosAllas.hu weboldal, ahol a dunaújvárosi állások vannak nekünk listázva. Ezekre képesek vagyunk azonnal jelentkezni, és akár már holnap interjúra hívhatnak minket, ha érdeklik a további részletek, kattintson.

A külföldi munkavállalás nagy döntés, így érdemes jól átgondolni, mielőtt neki vágunk az útnak.

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget