Ma 2020. 10. 1, csütörtök, Malvin napja van.

Megéri az olcsó fotókönyv?

2020.02.19 13:14. - Kovács Janka

Egy igazán jó fotókönyv főbb ismertetőjegyei, hogy jó minőségű, a képek élesek és a színek is tökéletesen mutatnak. Persze ma már bárhol, bármikor rendelhetünk fotókönyvet, csak meg kell nézni, hogy mindig megbízható helyről válasszunk. (Hirdetés)


 

Jó az olcsó is?

Valahol érthető, hogy felmerül az emberben, hogy mennyiért is reális egy fotókönyv? Hiszen a túl drágát senki nem veszi szívesen, bár minőségi munkát sejtet. A túlságosan olcsó pedig gyanús, hiszen megtapasztalhattuk már, hogy általában ami olcsó, az sose jó. Ebben az esetben azért érdemes néha kételkedni, mert nem kell, hogy túlárazott legyen egy fotókönyv ahhoz, hogy jó minőséget is képviseljen.

Ha nagy szerencsénk van, és sikerül belefutni egy igazán jó akcióba, akkor bátran merjünk belevágni. De honnan tudjuk, hogy mi a jó? 

 

Honnan tudjuk, hogy mi a jó?

Első lépésként nagyon fontos, hogy jó minőségű lapokra készüljön a fotókönyv. Persze jöhet a kérdés, hogy az milyen?! Elsősorban a könyv lapjai fotópapírok, ami nem törik, nem görbül. Ez persze nem azonnal jelentkezik, de azért látható és érezhető, amikor kézbe vesszük. Ha évek múltán is ugyanolyan kellemes a tapintása és tökéletes a képek minősége, akkor tudhatjuk, hogy jó vásárt csináltunk. Persze már előbb is rájöhetünk, mert egy nem jó minőségű fotókönyvnél előfordulhat, hogy kihullanak a lapok, vagy épp fakulnak a képek és az oldalak. 

Ha találunk egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Sooters, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem csak egy, de rengeteg jó minőségű és persze jó árú fotókönyvvel leszünk még gazdagabbak

 

Mit kell tudni a fotókönyvekről?

Árban általában az alap, 20-24 oldalas variáció van a legjobb árban. Mivel nincs meghatározva, hogy egy oldalra hány kép kerülhet, így igazából teljesen ránk van bízva, hogy mikor, melyik elrendezést választjuk. Ez azért is jó, mert nagyon sok képet is bele tudunk építeni ugyanabba az árba. Persze kedvünkre bővíthetjük is a fotókönyvet, de azt tudomásul kell venni, hogy a plusz oldalaknak, mind ára van. Éppen ezért, ha az anyagiak is fontosak, akkor érdemesebb átgondolni az első variációt, mivel azzal sokat spórolhatunk. 

 

A kötés kivitelezése sem mindegy, hiszen a legolcsóbb a puhakötés, ami ugyanolyan dekoratív, mint a többi, de kevésbé védi a fotókönyvet. Emellett persze, ha nem az anyagiak számítanak, akkor a vászonkötés és a kemény borítás is nagyon minőségi és persze biztonságos tud lenni. 

 

Megjött a kedved a tervezéshez? Ne habozz, de ne is kapkodj, figyeld az akciókat, hogy elcsíphesd a legjobb ajánlatokat!

 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.30. (38.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget