Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

A családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet az Üzenet Táncszínház

2020.02.20 15:25. - Kovács Janka

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitánysággal folyamatosan együttműködik a már országos hírnévre szert tett szolnoki lánycsapat, akik most a Bűncselekmények Áldozatainak Napjához kapcsolódóan készítették el legújabb videójukat.


Február 22. a Bűncselekmények Áldozatainak Napja: e naptól kampányt indít a rendőrség, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogyan lehet elkerülni az áldozattá válást, vagy aki már ilyen helyzetbe került, akkor ő hol, milyen segítséget kaphat. A táncszínház most ehhez készítette videóját, amelyet az iskolai prevenciós órákon gondolatébresztőként fognak felhasználni a rendőrség munkatársai.

A családon belüli erőszak a témája a csapat legújabb videoklipjének, amelyben a legkisebb és legnagyobb tagok is részt vettek. A téma igen felkavaró és sajnos még mindig kevesen mernek róla beszélni és a lánycsapat tagjai közül senki sem volt még hasonló helyzetben, így csak elképzelni tudták, milyen érzés lehet az. Sántha Renáta koreográfus elmondta, általában a nyolcadikos és a középiskolás korúaknak szólnak a videóik, de most szerettek volna minden korosztályt megszólítani.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.15 (27. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget