Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Mik a legfontosabbak egy állásban?

2020.02.20 10:17. - Kovács Janka

Elgondolkoztunk már azon, hogy számunkra mik a legfontosabb a munkahelyen és a munkavégzésünkben? (Hirdetés)


Mindenkit más motivál, és mindenkinek más fontos. Van, aki mindig többre és jobbra vágyik, de van, akinek a reggeli kávé feldobja az egész napját. Néhány dolgot összeszedtünk, ami motiválhat és jobbá teheti a munkához való hozzáállásunkat.

A munkánk talán akkor képes minket a legjobban motiválni, ha az egyben a hobbink is. Kevés ember mondhatja el magától, hogy amit napi szinten munkának nevez, az egyben a hobbija is, nem okoz neki fejfájást, nem érzi azt, hogy amit csinál, azt kényszerből csinálja.

A fizetés igen is fontos, hiszen ebből élünk, ez adja a napi kenyerünk és ebből vagyunk képesek fejlődni. Azonban a fizetés csak egy bizonyos szintig motivál.

A számunkra elvárt fizetés után a legnagyobb motiváció a szabadidő és a rugalmasság lesz. Mindannyian szeretünk pihenni, azzal tölteni az időt, akit szeretünk, na és persze fontos, hogy a munkaidőt képesek legyünk összeegyeztetni magánéletünkkel, és a családi állapotunkkal, hiszen családosként előfordulhatnak nem várt helyzetek

De ide sorolhatnánk még a csapatot, akivel együtt dolgozunk, a légkört, ami a munkát körül öleli, az egyéb fizetésen túli juttatásokat, a főnökkel való viszonyunkat. Ahány ember annyi elvárás. Ha pedig úgy érezzük, a mostani munkahelyünkkel nem vagyunk megelégedve és Nagykanizsán keresünk új állást akkor újat erre a linkre kattintva találhatunk magunknak: álláskeresés Nagykanizsa.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.15 (27. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget