Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

Elmarad a 9. Vasútmodell Kiállítás Szolnokon

2020.03.05 16:52. - Kovács Janka

A rendezvény elmarad!

Hirdetés

A Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállítás az ország egyik legnagyobb kiállítása, ahol közel 2000nm-en 15 terepasztalt és mintegy 400 méter hosszú vasúti modellpályát alakítanak ki Magyarország jelentős kiállítói. 

 
Újra kiállítóink között köszönthetjük a VOKE Szolnoki Vasútmodellező Klub tagjait, akik két terepasztallal és számos érdekességgel érkeznek hozzánk. A szolnoki Faragó László teljesen új, alpesi kompozícióját hozza el, a szintén városunkban élő Kádár család is tovább bővítette amerikai vasúti terepasztalát. Több tízezer kockából, új vonatokkal, városrészekkel épül fel a Lego város. Élethű rádió távirányítású kamionokat, nehézgépeket láthatunk működés közben a Magyar RC Kamion Egyesület jóvoltából, szakmai képviselettel vesz részt a modell- és kiegészítő gyártó VIESMANN, kiemelt támogatónk, a STADLER SZOLNOK pedig új terepasztalát mutatja be.  
 
Gyönyörködhetünk a diorámák, makettek életképeiben és a vasúti állomásfőnök eszközein, tárgyain kívül megismerhetjük a gőzmozdonyok több mint 200 éves történetét. Gyermekfoglalkoztatók gondoskodnak a kicsik szórakozásáról több helyszínen. A Hild téren a KITE Zrt. gyermekjárműveit próbálhatják ki a kicsik. 
Az Agóra Bisztró Utasellátó kínálattal készül.
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget