Ma 2020. 6. 6, szombat, Norbert napja van.

A lakóhelyéhez legközelebbi iskolában vehetik át az ebédet a tanulók

2020.04.01 15:03. - Kovács Janka

Több szülő is jelezte, hogy egyszerűbb lenne a gyermeküknek a lakóhelyükhöz legközelebb eső iskolában átvenni az ebédet, majd az intézményi szolgálat egyből cselekedett és megoldották a helyzetet.


- Hazánk egy olyan küzdelmet folytat, ami mindannyiunkat próbára tesz és meggyőződésem az, hogy csakis az összefogás és az együttműködés az, ami előrébb visz - kezdte sajtótájékoztatóját Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő. 

 
- Úgy gondolom, hogy kormányzat által meghozott intézkedések jó irányba haladnak és ebben az időszakban mindent meg kell tennünk egymásért. Emellett nagy köszönettel tartozom az egészségügyben dolgozóknak, és a teljesség igénye nélkül minden szociális munkásnak, akik nap mint nap látogatják az idős embereket, emellett az önkénteseknek, a kereskedelemben dolgozóknak és a rendvédelmi szerveknek is. Nagyon fontos most az, hogy ebben a fizikai kontaktusokat kerülő időszakban hogyan reagálnak a települések a kialakult új helyzetre - mondta. Hozzá tette, hogy az önkormányzatok remekül helytállnak, hogy Szolnok is, hiszen minden intézkedésük az itt élők védelmét szolgálta és szolgálja. 
 
Dr. Kállai Mária és Rehó János is szembesült azzal az igénnyel, hogy a munkarend megváltozása során a digitális átállással a családok otthon maradtak és azt szeretnék, ha az ebédet a hozzájuk legközelebb lévő iskolában vehessék át és ne kelljen nekik utazniuk. 
 
Bencsik Zsolt, az intézményszolgálat vezetője elmondta, a két képviselő kérésére tájékoztatták a köznevelési intzémények és a szakképzési centrum vezetőit erről a lehetőségről és valamennyi iskola honlapjára felkerült már az ezzel kapcsolatos tájékoztató, valamint megtalálható a szolnok.hu oldalon. A szülőknek nem kell személyesen intézkedniük ezzel kapcsolatban, hiszen elektronikus úton is beküldhető az a formanyomtatvány, amit a szülőknek kell kitölteniük. Akinek nincs internetelérhetősége, az a Kossuth tér 1. szám alatti irodaház postaládájába is bedobhatja.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.06.03 (21. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget