Ma 2020. 10. 29, csütörtök, Nárcisz napja van.

A szolnoki Renault szalon ingyenesen ajánlotta fel autóját az idősek ellátásával foglalkozó szervezetnek

2020.04.24 10:58. - Kovács Janka

Jótékonyságból jeles: május végéig térítésmentesen használhatja a Kunhegyesi Református Egyházközség azt a Daciát, amit a szalon a munkájuk segítéséért ajánlott fel.


 

- Amikor van rá lehetőségünk, mindig szoktunk segíteni ügyfeleinknek és a jótékonysági szervezeteknek - mondta Budai Péter, a szalon ügyvezetője, akit arról kérdeztük, egyedi esetnek számít-e a mostani felajánlásuk. 

- Egy régi ügyfelünk keresett meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy a most kialakult helyzetben tudnánk-e támogatni a munkájukat. Mivel a koronavírus által legveszélyeztetettebb korosztálynak segítenek, azaz az idősek és rászorulók mindennapi támogatását végzik, így azonnal rábólítottunk a kérésre. Ezért a Kunhegyesi Református Egyházközség rendelkezésre bocsájtottunk egy autót, amivel a Sarepta Idősek Otthona és Gondozási Központ munkáját segíthetik – mondta. A Dacia egyik új modelljét május végéig használhatják, de ha azután is fennáll a veszélyhelyzet, úgy akár meg is hosszabbíthatják a használat időtartamát.

- Úgy gondoljuk, hogy ebben a nehéz időszakban a legfontosabb feladat az összefogás, egymás segítése, és a lehetőséginkhez mérten mi is kivesszük a részünket ebből. Nagyon sok betegszállító cég autója Renault márkájú, ezért ezeket mindig soron kívül fogadja a szervizünk, de minden egészségügyben szolgáló autót is előrébb veszünk a listán, hogy aztán mihamarabb, problémamentesen tudják folytatni munkájukat - zárta szavait Péter.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.28 (42. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget