Ma 2020. 10. 29, csütörtök, Nárcisz napja van.

Már az újrainduláson töröd a fejed? A Forever Sun segít!

2020.04.24 14:03. - Kovács Janka

Ha január elején azt mondja valaki, hogy szinte egyik pillanatról a másikra fel kell adnunk a mindennapos munkánkat, életünket, vagy legalábbis otthonról kell dolgoznunk, mindenki csak legyintett volna,  ugye? Sajnos most ebben a helyzetben vagyunk, kivétel nélkül mindenki kizökkent a komfort zónájából, ennek ellenére szeretné hasznosan tölteni ezt az időszakot. Ebben segít a Forever Sun szolárium hálózat, hiszen a kényszerpihenő jó alkalom lehet egy új vállalkozás megtervezésére is. (x)


(Hirdetés)
 
 
 
A figyelem központjába most a higiénia és a fertőtlenítés került. Ez a szoláriumaink számára nem újdonság, mivel eddig a vírusmentes időszakban is mindennapjaink része volt ez a tevékenység.
 
A szoláriumozás egy egészen új irányát képviseli a Forever Sun. Egy új technológia eredményeként a kíméletes barnítás mellett a fények jótékony hatását is élvezhetjük a Forever Sun Smaragd, Forever Sun Zafír, Forever Sun Gyémánt és a Forever Sun Dimond csavart csövei által, mely „Terápia a bőrnek és a léleknek" egyaránt.
 
 
 
 
Mivel mindig is fontos volt számunkra vendégeink és a szalonokban dolgozó kollégák egészsége, ezért nálunk a szoláriumozás közben és utána is kiemelt fontosságú a tisztaság és higiéniai követelmények betartása mellett a bőrünk védelme is. Épp ezért kiemelt fontosságú számunkra a vendégek személyre szabott tájékoztatása, tanácsadás a bőrtipusnak megfelelő szoláriumozás meghatározása, a bőr és belső hidratációra való felhívás, támogatás. Ugyanezt a gondoskodást és teljes körű tájékoztatást biztosítjuk a vállalkozó kedvű, új vállalkozás nyitásán gondolkodó érdeklődőknek!
 
 
A Forever Sun technológia fontos eleme a partnereink támogatása. Ez a támogatás kiterjed szakmai és marketing területre egyaránt. Kiemelném a szakmai részhez szorosan kapcsolódó területi kizárólagosságot, mely biztosítja a kialakításra kerülő szalonok hosszú távon is fenntartható jövedelmezőségét. Mindez izgalmas és új irány lehet azok számára, akik a mostani leállás közben már a jövőt tervezgetik és a szokásostól eltérőt, valami újat, egyedit keresnek. Szeretnél Forever Sun Szolárium Tulajdonos lenni?
 
 
Információk és kapcsolatfelvétel: www.foreversun.hu/franchise Forever Sun
 „TERÁPIA BŐRNEK ÉS A LÉLEKNEK"
 
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.28 (42. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget