Ma 2020. 6. 5, péntek, Fatime napja van.

Változott a szolnoki közgyűlés összetétele

2020.05.04 14:03. - Kovács Janka

Változott a 18 tagú szolnoki közgyűlés frakcióinak összetétele, miután a Szolnoki Többség frakciószövetségből két képviselő, Fajcsák Károly és Ligeti József úgy döntött, hogy a jövőben függetlenként dolgozik tovább a városért - közölte a szolnoki polgármesteri hivatal pénteken az MTI-vel.


    A tájékoztatás szerint így a Szolnoki Többségnek (Momentum-Jobbik-MSZP-DK-LMP-Mindenki Magyarországa Mozgalom) frakciójának létszáma 10-ről nyolcra csökkent, és ugyanennyi Fidesz-KDNP-s képviselő van a közgyűlésben, amelynek két független tagja van.
 
    Ligeti József a 6-os számú egyéni választókerület, Fajcsák Károly a 4-os számú egyéni választókerület önkormányzati képviselője, a Szolnoki Többség támogatásával indultak a választáson.
 
    Ligeti József sajtótájékoztatón jelentette be távozását a frakciójából, míg Fajcsák Károly csütörtökön levélben arról tájékoztatta Szalay Ferencet, a város Fidesz-KDNP-és polgármesterét, kilép eddigi képviselőcsoportjából, és önkormányzati munkáját független, képviselőcsoportba nem tartozó képviselőként kívánja folytatni.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.06.03 (21. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget