Ma 2020. 7. 10, péntek, Amália napja van.

4 mód, hogyan dekoráljunk asztali lámpával

2020.06.10 16:04. - Kovács Janka

Az íróasztali lámpa nem csak funkcionális célt tölthet be, hanem dekorálásra is kiválóan alkalmas. Egy nappaliban, a polcon elhelyezett lámpatest, egy fürdőszobában beállított asztali lámpa, remekül kihangsúlyozhatja az adott helyiség előnyeit. Asztali lámpák esetében nagyon sokféle trend és technológia áll a rendelkezésünkre. A Lumeneten például 1650 darab asztali lámpa közül tudjuk kiválasztani az otthonunknak és életvitelünknek megfelelő darabokat. (Hirdetés)


  1. Modern stílus kialakítása a nappaliban

A Rábalux Edgár asztali lámpa összecsukható és modern stílusban, fából készült. A lámpatest nem csak az esti olvasásra alkalmas, nem csak a hálószobai egyik kiemelt dekorációs eleme lehet, hanem a nappaliban is kitűnően megállja a helyét, hiszen szolid fényt biztosít és elsősorban a minimalista stílusú lakásokban illik igazán.

 

  1. Klasszikus formatervezés, a klasszikus lakásokban

Forrás: Pinterest (Nokwazi Ndzimandze)

Amennyiben a lakásunk klasszikus berendezésű és szeretjük is ezt a vonalat, ezt a stílust, úgy nagyon fogjuk szeretni ezt a klasszikus, húzózsinórral rendelkező asztali lámpát, amely nem csak olvasáshoz alkalmas, hanem feladat megvilágításhoz is. A lámpa kialakítása lehetővé teszi a lakás dekorációjának professzionálisabb és kifinomultabb szintre emelését.

 

  1. Kiegészítő megvilágítás a Phelia asztali lámpával

Forrás: Pinterest (Lampenwelt.de)

A Phelia asztali lámpát nem csak az íróasztalon használhatjuk feladat megvilágításra és nem csak olvasás során vehetjük hasznát, de kiegészítő világításként is használhatjuk a nappaliban. A skandináv lámpatest egyszerű vonalvezetése tökéletesen passzol bármilyen lakásba. Erre az asztali lámpára egyetlen jelzőt lehetne aggatni, ez pedig nem más, minthogy elegáns. A lámpa lehetővé teszi, hogy oda irányítsuk a fényt, ahol éppen szükségünk van arra. A be - és kikapcsológomb a lámpafej tetején található.

Ennek a lámpának létezik egy testvére, állólámpa kivitelben. Míg az asztali lámpát használhatjuk az íróasztalnál, ha éppen valamilyen dolgunk van ott, addig az állólámpa tökéletes megvilágítással festi meg a falat. Ez az asztali lámpa, az állólámpával egyetemben, kettős funkciót is betölt, hiszen fényt is biztosít és az adott teret is segít optikailag megnövelni.

 

  1. A fürdőszobai dekoráció része is lehet

Forrás: Pinterest (Leroy Merlin Espana)

Egyes asztali lámpák arra is alkalmasak, hogy az adott funkció betöltése mellett, dekoráljanak is. Az Eglo Dionis asztali lámpa is egy kitűnő kiegészítője lehet a fürdőszobánknak, de csak abban az esetben, ha a fürdőszobánk berendezése is a rusztikus vonalat képviseli, merthogy ennek a lámpatestnek is éppen ilyen a stílusa.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget