Ma 2020. 7. 11, szombat, Nóra, Lili napja van.

A professzionális könyvelés 4 előnye a vállalkozások számára

2020.06.10 16:16. - Kovács Janka

Egy vállalkozás elindítása nagyon komoly döntés. Azonban nem kell egyedül cipelnünk a terheket, mivel ma már számtalan lehetőség van arra, hogy különféle szolgáltatásokat vegyünk igénybe. Olyan szolgáltatásokat, amelyek segítenek az egyéni vállalkozás elindításában, a cégmódosításban, a cégalapításban, a cég adásvételben és a bélyegzőkészítésben. A LOGOSZ cégcsoport mindezekben, a vállalkozások segítségére tud lenni. (Hirdetés)


A LOGOSZ cégcsoport országos lefedettséggel rendelkezik. Budapesten 11 irodában, különböző kerületekben, vidéken pedig 9 városban állnak az ügyfelek részére székhelyszolgáltatás nyújtásban és cégügyek intézésében. A székhelyszolgáltatás és a cégalapítás Budapesten 12 kerületben működik: II. kerület, Bem utca, III. kerület, Bécsi út, VI. kerület Király utca, VII. kerület Rottenbiller utca, VIII. kerület József körút, XI. kerület Andor utca, XIII. kerület Váci út, XIV. kerület Szugló utca, XV. kerület Illyés Gyula utca, XVI. kerület Veres Péter út, XVII. kerület Pesti út és XXII. kerület Nagytétényi út.

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás vidéken is működik a LOGOSZ közreműködésével: Debrecen, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém.

A Logosz Cégcsoport partnercége a Stabil Kontakt Kft

A Stabil Kontakt Kft., mint a Logosz Cégcsoport partnercége, okleveles adótanácsadóval, könyvvizsgálóval és regisztrált mérlegképes könyvelőkkel biztosítja azt a professzionális tudást, könyvelési szolgáltatást, amelyre minden vállalkozásnak szüksége van. A szolgáltatásaikra garanciát vállalnak, hiszen felelősségbiztosítással rendelkeznek.

A Stabil Kontakt Kft. több más szolgáltatással is az ügyfelek rendelkezésére áll. A könyvelés mellett, a szolgáltatási palettájukat színesíti a bérszámfejtés, a székhelyszolgáltatás, a cégalapítás, az adótanácsadás és az eseti megbízás. A könyvelőiroda stratégiai partnere, a LOGOSZ cégcsoport látja el a cégalapítással és a székhelyszolgáltatással kapcsolatos feladatokat.

Legyen szó mikro, közepes vagy nagyvállalkozásról, a vállalkozásban dolgozó alkalmazottak számáról, vagy az adott vállalkozás üzleti profiljáról, a hatékony és pontos könyvelés elengedhetetlen. A helyesen elvégzett könyvelés biztosítja, hogy a nyilvántartások mindig naprakészek legyenek és ezek az adatok mindig pontosan, precízen tükrözzék a valóságot.

  1. A professzionális könyvelő segít a döntések meghozatalában

Az egyik legfontosabb ok, ha az adott vállalkozás profi könyvelőt bíz meg a könyveléssel és az egyéb könyvelői feladatok elvégzésével, hogy pontos mérleg készül a kiadásokról és bevételekről. Ez pedig lehetővé teszi, hogy sokkal jobb döntések szülessenek a cég jövőjét érintő stratégiák, tervek kidolgozásakor.

  1. A professzionális könyvelő szakértői tanácsokat nyújt

A professzionális könyvelési tapasztalatokkal és ismeretekkel rendelkező könyvelő olyan szakértői tanácsokat és információkat nyújthat a cég tulajdonosa számára, amelyek szintén nagyon hasznosak lehetnek a cég jövője szempontjából.

  1. A professzionális könyvelő pártatlan pénzügyi véleményt ad

A cég belső könyvelője soha nem lesz képes a pártatlanságra, míg egy külső könyvviteli szolgáltatásnak nincs köze az üzleti vállalkozáshoz. Éppen ezért az a célja, hogy egyértelműen felvázolja a cég pénzügyi helyzetét és akkor se köntörfalazzon, ha gond van. A könyvelési szolgáltatást végző személy rámutat a cég pénzügyi gyengeségeire és erősségeire.

Mindemellett a professzionális könyvelő segít a vállalati stratégia kialakításában, tanácsot ad és segít a vállalkozásoknak a költségek csökkentésében, illetve a kockázati tényezőket is figyelembe véve, hasznos tanácsokkal is szolgálhat.

  1. A professzionális könyvelő betartja az etikai kódexet

A professzionális könyvelő és a kliens között egyfajta bizalmi kapcsolat alakul ki, hiszen a cég vezetője minden, a céggel kapcsolatos üzleti titokba beavatja a könyvelőt, aki szem előtt tartva a könyvelőkre vonatkozó etikai kódexet objektíven, a szakmai kompetenciák birtokában segíti a vállalkozás működését.

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget