Ma 2020. 7. 10, péntek, Amália napja van.

A fogápolás alapszabályai

2020.06.17 07:59. - Kovács Janka

Az emberek többsége hajlamos az első benyomás alapján megítélni a másik felet. Éppen ezért érdemes mindig arra törekedni, hogy megjelenésünk ápolt, és kifogástalan legyen. Nem csak ruháinkon, vagy a frizuránkon múlik az, hogy milyen kép alakul ki rólunk az emberekben, de a fogaink állapota is sokat nyomhat a latba ilyen téren. Arról nem is beszélve, hogy egy beteg fog milyen sok fájdalommal, és a fogorvosnál hagyott pénzzel járhat. Annak érdekében, hogy fogaink szépek és egészségesek maradjanak, a rendszeres és alapos fogápolást már célszerű kisgyerekkorban megtanulni, hiszen a megelőzéssel tehetünk a legtöbbet a fogaink védelme érdekében! (Hirdetés)


A megfelelő fogápolásnak több aranyszabálya is van. A rendszeres, naponta legalább kétszeri fogmosást mindig tartani kell, és arra is figyelni kell közben, hogy legalább 2 percig tartson a művelet. Nagy dilemmát szokott okozni az, hogy milyen fogkefét válasszon az ember. Sok fogorvos ajánlja az elektromos, vagy szónikus fogkeféket, hiszen intenzív, és erős mozgásuknak hála egyrészről hatékonyabban lehet megtisztítani a fogakat, másrészről segítségükkel olyan részeket is elérhetünk, amiket egy hagyományos, manuális fogkefével lehetetlen lenne. Mindenképpen meg kell említeni alapszabályként, hogy a fogközök tisztítását sem szabad soha elmulasztani! A fogselyemmel, és fogköztisztító kefével könnyen eltávolíthatjuk az olyan ételmaradékokat, és bacilusokat is a fogak közül, amiket egy fogkefével kivitelezhetetlen lenne elérni. Ráadásul egy olcsó megoldásnak is tekinthetőek ezek az eszközök.

Abban az esetben viszont, ha igazán profi eredményt szeretnének elérni a fogköztisztítás terén, mindenképpen a szájzuhanyt válasszák, hiszen egy speciális fúvóka segítségével rendkívül hatékonyan lehet eltüntetni a nap során felhalmozódott lepedékeket. A fogkrémek terén is figyelni kell arra, hogy azt a típust válasszunk, ami valóban a kívánt hatást fejtik ki.  A linkelt oldalon most egy olyan weboldalt találnak, ahol a fentebb is felsorolt, mindennapi fogápoláshoz szükséges összes kelléket be tudják majd szerezni. Hatalmas kínálatukban megtalálhatják majd a legmodernebb technológiával működő eszközöket is, a hozzájuk tartozó értékeléseknek hála pedig könnyebben hozhatják majd meg a legjobb döntést egy-egy termék esetében.

Nem csak az online vásárlásra lesz lehetőség a Profimed oldalán, de számos érdekes, és hasznos cikket is olvasni tudnak majd fogápolási témákban! Látogassanak el rendszeresen az online webshopra, hiszen mindig készülnek valamilyen remek akcióval az őket választó vásárlóknak. Nem szabad soha alábecsülni a fogápolás jelentőségét, fektessenek be inkább a megelőzésbe anyagilag! Ha önök is szeretnék messziről elkerülni a fogorvosi rendelőket, akkor ebben az online webshopban a legjobb és leghatékonyabb eszközöket tudják meg beszerezni, és ami a legjobb, hogy ehhez ki sem kell majd mozdulniuk otthonról, a kényelmes foteljükbe intézhetik a megrendelést, és akár a fizetést is!

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget