Ma 2020. 7. 11, szombat, Nóra, Lili napja van.

Feljelentést tesznek a nő ellen, aki a postaládákból lopkodta ki a konzultációs íveket

2020.06.29 16:44. - Kovács Janka

A nyilvánosságra került videó ügyében Tasnédi Zoltán, a Fidesz szolnoki közgyűlési frakciójának vezetője feljelentést fog tenni.


A múlt héten nyilvánosságra került videó, amin a Szolnoki Többség egyik aktivistája az egyik szolnoki társasház postaládájából kivesz egy borítékot és mint kiderült, aznap a konzultációs kérdőíveket kézbesítette a posta. A videó bejárta a közösségi médiát és a sajtót. Ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Tasnádi Zoltán, a Fidesz szolnoki közgyűlési frakciójának vezetője, aki elmondta, feljelentést fognak tenni az ügyben. Elmondta, korábban több lakossági bejelentést is kaptak azzal kapcsolatban, hogy a kiküldött Nemzeti Konzultációs kérdőívek nem érkeztek meg. Emellett megjegyzete, hogy a kérdőívek begyűjtésére vagy megsemmisítésére szólítják fel a baloldali ellenzéki pártok a szimpatizánsaikat. Úgy tudja, hogy az egyik Szolnoki Többséghez tartozó önkormányzati képviselőt jelölték meg ezek begyűjtésére és megsemmisítésére. 

 
Rusvai Károly, a KDNP közgyűlési frakciójának vezetője szerint a baloldali pártok ezzel a szabad véleménynyilvánítástól fosztják meg az embereket. A cselekedetet emberként, politikusként és nem utolsó sorban tanárként is mélyen elítéli. 
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget