Ma 2021. 1. 22, péntek, Vince napja van.

Már csak ezért is megér egy próbát a Mckenzie gyógytorna

2020.06.29 09:48. - Kovács Janka

Érdemes mindig figyelnünk testünk jelzéseire, hiszen a stresszes életmód nem csak a kedvünkben, és közérzetünkben mutatkozhat meg, de miatta akár mozgásszervi panaszok is jelentkezhetnek. Mégis hogy lehetséges ez? Nagyon egyszerűen! Amikor feszültek, vagy idegesek vagyunk, talán sokszor észre sem vesszük, de bizony hajlamosak vagyunk felvenni egy előnytelen testtartást, amit aztán akár egész nap tartani is fogunk. Problémát okozhat ilyen téren az is, hogy milyen munkakörben dolgozunk. A nehéz fizikai munka, és a rendszeres ülő munka is ugyan olyan veszélyes lehet a gerincünk környékére. Amikor pedig fájdalommal kelünk, és fájdalommal fekszünk, az nagyon megkeserítheti a mindennapjainkat. (Hirdetés)

Hirdetés

Mi lehet a megoldás, ha gerinc és végtagizületekkel kapcsolatos panaszaink állandósulnak, esetleg újra, és újra visszatérnek? Az ilyen típusú fájdalmak hatékony kezelésére létezik egy egyszerű, mégis nagyszerű megoldás, ebben pedig a gyógytornászok lehetnek majd a segítségünkre! A Mckenzie terápia egy különleges gyógytorna módszer, amivel többféle fájdalmat lehet kezelni. Ez egy nemzetközileg is elismert terápia mind a vizsgaálatok tekintetében, mind pedig a kezelés tekintetében. A módszer azért is lehet igazán sikeres, mivel ennél a tornánál a gyógytornász aktívan bevonja a pácienseket a gyógyulási folyamatba. Mint minden terápia esetében, itt is nagyon fontos a folyamat elején egy mechanikus vizsgálat, hiszen csak így lehet a legalaposabb diagnózist felállítani.

A Mckenzie módszerrel gyógyszerek nélkül, ráadásul gyorsan lehet majd eredményt elérni, aminek hatására csökkeni fog nem csak a fájdalom, de a zsibbadás is. Olyan gerincproblémák esetében lehet igazán hatékony ez a torna, ahol nem gyulladás okozza a problémát, hanem mechanikus eredetű a panasz forrása. Nem is kell keresgélni abban az esetben, ha felkeltette az érdeklődését ez az egyedülálló módszer, hiszen a linkelt oldalon egy olyan gyógytornával foglalkozó központot fog találni, ahol számos gyógy terápiai között a Mckenzie torna is elérhető lesz. Náluk nem kell hosszú várakozási időtől tartani, rendkívül gyorsan fogadják az új betegeket is. Könnyen és egyszerűen tudnak majd időpontot foglalni a weboldalukon.

Nem érdemes sokáig halogatni a szakember felkeresését, hiszen a különböző kenőcsökkel, és fájdalomcsillapítókkal csak a tüneteket tudják majd esetleg enyhíteni. Ammenyiben viszont az ön célja nem csak a probléma megszüntetése, de a hosszútávú megelőzés is, akkor mindenképpen célszerű gyógytornász segítségét kérni. Ennél a budapesti gyógyközpontnál nem csak személyes konzultációra van most lehetőség, de akár online, videóhíváson keresztül is igénybe tudja majd venni a különböző gyógytornákat. Szabaduljon meg egyszerűen a fájdalomtól, tegye meg már az első lépét ma!

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget