Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Közel egymillárd forintból újulhat meg három óvoda Szolnokon

2020.07.22 16:27. - Kovács Janka

A jó hírről dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő számolt be, miszerint a Kolozsvári útit, valamint a szandaszőlősi Eszterlánc Óvodát felújítják, és a Kertvárosban lévő pedig újra tud épülni a TOP-os támogatásnak köszönhetően.


A Területi Operatív Program többletforásának terhére lehetősége lesz Szolnoknak arra, hogy 940 millió forintot lehívjon. Ebből lehetőség nylik arra, hogy két óvodát, a Kolozsvári útit és az Eszterláncot felújítsuk, míg a kertvárosban lévő pedig így újra tud épülni - kezdte tájékoztatóját dr. Kállai Mária.

 
Szalay Ferenc polgármesterrel egy ideje már dolgoznak ezen projekten és mint a képviselőasszony elmondta, mindketten nagyon örülnek, hogy ez sikerült. A jövő héten polgármester úr fog részletes tájékoztatást adni három óvoda a további fejlesztéseiről, és abban bízik a képviselőasszony, hogy a városi közgyűlés egyöntetűen fogja elfogadni ezt a fejelsztést, hiszen augusztus végéig kell beadni a szükséges dokumentumokat. 
 
- Nagyon remélem, hogy a felújítások és újjáépítés kezdetétől egészen az átadásig  mindenki megelégedését magával hozó folyamat lesz. Ez volt az első lépés, jövőhéten következik a második.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget