Ma 2020. 9. 25, péntek, Eufrozina napja van.

Újra megnyitott a Kis Tisza Étterem

2020.08.04 15:35. - Kovács Janka

Ugyan finom fogásokat nem lehet egyelőre enni, de finom italokat és fagyikat már lehet fogyasztani a Tisza part legismertebb vendéglátóegységében.


A DOKK Teraszt, a Söráriumot, a Dandár Éttermet üzemeltető, és a Gulyásfesztivál vendéglátórészlegét szervező, illetve a Provakációt létrehozó Szolnok Neked Kft. mostantól Szolnok egyik elgpatinánsabb épületében, a Tisza Szállóban működő Kis Tisza Éttermet fogja üzemeltetni. 

 
Július 30-án hivatalosan is megnyitotta kapuit az étterem, amellyel rengeteg terveik vannak:
- Azért vállalkoztunk a Kis Tisza üzemeltetésére, mert ilyen lehetőség általában egy emberöltő alatt csak egyszer adatik meg. Sokat lehet hallani az egykoron fényűző szálló hányatatott XXI. századi sorsáról. Ezt mi nem vitatjuk, de ennek ellenére az épület felújítása nem a mi kompetenciánk és a pénztárcánk mérete. Viszont tudjuk, hogy minden szolnokinak gyorsabban ver a szíve a Kis Tisza hallatán. Ezért a mi célunk első körben egy kelleme kávézó, söröző, fagyizó terasz kialakítása, majd eljutni a Tisza kertjének és később esetlegesen a Tisza szálló báltermeinek üzemeltetéséig - közölte a lelkes csapat.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. nyár
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget