Ma 2020. 9. 25, péntek, Eufrozina napja van.

Az év legszínesebb élményfutását rendezik meg Szolnokon szeptember 12.-én!

2020.09.10 16:39. - Kovács Janka

A szolnoki Auchan Korzó előtti térről indul 2020. szeptember 12-én a The Color Run Magyarország 5 kilométeres élményfutása, ami biztosan az idei év legvidámabb és egyben legszínesebb rendezvénye lesz! A thecolorun.hu weboldalon minél hamarabb érdemes nevezni.

 


Augusztus elsején került megrendezésre az idei év első The Color Run Magyarország élményfutása a BUDAPEST RESTART SPORTSZIGET programsorozat keretein belül, ami a szervezők szerint óriási sikert aratott. Nemcsak a hangulat volt elképesztően vibráló, hanem maguk a futók is, hiszen az időkorlát nélkül teljesíthető 5 kilométer előtt a Color Runnerek már egymásra, alatta pedig a dobópontokon, direkt módon a szervezők rájuk dobálják az élénk színű porokat. „Fontos kihangsúlyozni, hogy ez nem egy futóverseny, hanem egy közösségi élményfutás, ahol a mosolyok száma és az együtt mozgás öröme a cél!” – mondta a rendezvény egyik szervezője.

Tavalyi évhez hasonló remek hangulattal és színes programokkal várják az Auchan Korzó által támogatott szolnoki eseményre a rendszeresen futókat, „alibi sportolókat” J , a családokat kicsikkel és nagyokkal, baráti és céges csapatokat is, és azokat, akik csak mozogni szeretnének. Hiszen itt nincs időkorlát, ami alatt teljesíteni kell a távot, viszont a végén mindenki győztesként távozhat a saját egyedi Unikornisos érmével. Az elmúlt hónapokban megélt bezártság miatt óriási szüksége van az embereknek arra, hogy közös élményeket szerezzenek, és erre tökéletes a szeptember 12-i szolnoki The Color Run futás és kiegészítő programjai.

A honlapon különböző csomagok közül lehet választani, és kedvezményre is szert tehet az, aki többedmagával együtt regisztrál.

Elnézve az Instagramon a képeket és a Youtube csatornán a videókat, a Bolygó legboldogabb 5 kilométere szlogen nem csak üres frázis! A rendezvényen uralkodó hangulat annyira magával ragadó, hogy még annak is érdemes neveznie, aki csak kacérkodik a futással. A zene, a színes porfelhőkből kilépő, a szivárvány színeiben pompázó futók, és az őket bíztató szurkolók egyvelege miatt itt egyszerűen lehetetlen nem mosolyogni!

A The Color Run™ magyarországi sportrendezvényein használt színporok az egészségre ártalmatlanok, természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagot, nehézfémektől mentesek, tűz-, és robbanás biztosak, és mivel vízbázisúak, ezért könnyedén kimoshatóak. Élénk színeik a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna és az FD&C (élelmiszer-biztonságos) színezékek kombinációja adja, vagyis az egészségre teljesen veszélytelen.

A szervezők a társadalmi felelősségvállalásra is nagy hangsúlyt fektetnek, ugyanis az esemény jegybevételének egy részéből fákat ültetnek, valamint egy általuk kiválasztott szervezetet is támogatnak. Természetesen a környezetvédelemre is odafigyelnek, hiszen egy ekkora volumenű rendezvényen sok szemét termelődik. Arra kérik a résztvevőket, hogy ne nyomtassák ki a részvételi jegyüket, hanem az okoskészülékeiken mutassák be, valamint szelektív szemétgyűjtők lesznek kihelyezve, mert a szervezők célja, hogy ez legyen a legzöldebb futóesemény.

A The Color Run Make Magic Szolnok powered by Auchan Korzó házigazdái nem mások lesznek, mint Lékai – Kiss Ramóna és Stohl András, akik délután 13:00-kor nyitja meg a rendezvény kapuit azok előtt, akik neveztek a thecolorrun.hu weboldalon vagy szeretnék megtenni ugyanezt a helyszínen, majd 14:00-tól a közös színes festékpor dobálást követően szakaszos indítással, óránként rajtolnak a csoportok.

Érdemes minél hamarabb nevezni az élményfutásra a thecolorrun.hu weboldalon, nehogy lemaradjatok róla. A The Color Run Magyarország Facebook valamint Instagram oldalán pedig folyamatos tájékoztatást kaphattok a rendezvénnyel kapcsolatban és  még értékes nyereményjátékokkal is találkozhattok!Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. nyár
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget