Ma 2020. 10. 30, péntek, Alfonz napja van.

A biztonság volt az egyik fő téma a szeptember végi közgyűlésen

2020.09.24 17:00. - Kovács Janka

Közgyűlés után címmel tartott sajtótájékoztatót Tasnádi Zoltán, a Fidesz önkormányzati frakciójának vezetője, valamint Rusvai Károly, a KDNP frakcióvezetője szeptember 24-én.


A Körzeti Megbízottak beszámolóját tárgyalta a város a szeptember 24-én, amelyből kiderült, hogy a bűncselekmények és a közúti balestek száma csökkent nagy százalékban. A közgyűlés ehhez a témához kapcsolódóan a körzeti megbízottak számáról, a kerékpáros közlekedés szabályairól és szabálytalanságairól, a hajléktalankérdésről is tárgyalt többek közt.

A Széchenyi városrészre külön kitért Tasnádi Zoltán a sajtótájékoztatón: a Körzeti Megbízottak szerint nem túlzottan fertőzött a bűncselekmények szempontjából. A bessuranásos lopások a jellemzőek, a nyár folyamán néhány autófeltörés és rongálás történt. Rusvai Károly képviselő hozzátette, a beszámolókból egyértelműen kiderült, hogy csökkentek a bűncselekmények, azaz százalékosan javult a helyzet, de városrészenkénti bontásban ezt nem tudták bemutatni.

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatban egy közös nyilatkozat megtétele is történt: azaz kijelenti a közgyűlés, hogy komolyan veszi a vírust, tesz ellene intézkedéseket és fontosnak tartja a lakosság hiteles tájékoztatását is.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.28 (42. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget