Ma 2020. 10. 30, péntek, Alfonz napja van.

Családbarát Múzeum elismerésben részesült a szolnoki RepTár

2020.09.29 11:17. - Kovács Janka

A 3 évre szóló címet 2020-ban a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum is átvehette a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központtól a példaértékű családbarát stratégia megvalósításáért.

Hirdetés

 

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ 2020-ban is kihirdette a „Családbarát múzeum“ cím elnyerésére irányuló pályázatát, melynek célja, hogy a muzeális intézményeket ösztönözze arra, hogy szolgáltatásaikat, infrastruktúrájukat, programjaikat családbaráttá tegyék, és elősegítség a különféle családtípusok minőségi időtöltését, valamint erősítsék a családbarát értékrendet és családot, mint mikroközösséget. A 3 évre szóló címet 2020-ban a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum is átvehette, amely elismerés a példaértékű családbarát stratégia megvalósításáért.

 

Az ünnepélyes díjátadóra 2020. szeptember 28-án került sor a 18. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitó keretein belül a Magyar Nemzeti Galériában. Családbarát múzeum elismerésben részesült még: Ludwig Múzeum-Kortárs Művészeti Múzeum, Matrica Múzeum, Magyar Természettudományi Múzeum, Gödöllői Királyi Kastély, Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria, Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Tomory Lajos Múzeum. Ezúton is gratulálunk minden díjazottnak.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.28 (42. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget