Ma 2020. 10. 30, péntek, Alfonz napja van.

Író-olvasó találkozóval, maszkversennyel, retro könyvtári kiállítással is várja a látogatókat a Verseghy Ferenc Könyvtár

2020.10.01 16:34. - Kovács Janka

15. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Könyvtári Napok október 5. és 11. között a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban, ahol izgalmas programokkal várják a látogatókat.

Hirdetés

Czakóné Gacov Katalin, a könyvtár igazgatója számolt be a követlező héten kezdődő programokról, ami a könyvtári szakma legjelentősebb, legtöbb érdeklődőt megmozgató, őszi programsorozata Jász-Nagykun-Szolnok megyében 45 könyvtárban összesen 280 program várja az érdeklődőket, amelyeket a hatályos járványügyi szabályok betartásával valósítanak meg. 

Október 5. és 11. között olyan témakörökben szerveznek programokat, mint a történelem, a természet, a könyvtáros szakma, vagy éppen a könyvtári beavatás. Lesz író-olvasó találkozó, krimi játék a középiskolásoknak, digitális fotó- és rajzkiállítás, tematikus könyvajánlók, babafoglalkozás, olvasóklub, sőt még kerékpáros túra és madármegfigyelő ökotúra is.
Ahogy az igazgatóasszony elmondta, maszkversennyel és régi könyvtári tárgyakból álló kiállítással is várják az érdeklődőket a gyerekektől a felnőttekig. A hetet október 11-én a Könyves Vasárnap zárja.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.28 (42. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget