Ma 2020. 10. 30, péntek, Alfonz napja van.

1,4 millió forint értékű koraszülött csomagot kapott a Hetényi Géza Kórház koraszülött osztálya

2020.10.09 14:29. - Kovács Janka

Az Alapítvány az alapítványokért Plüss Kommandó akciójának keretén belül inkubátorba helyezhető orvosi textil eszközökből álló adományt kapott a hetényi Géza Kórház koraszülött osztálya.


Koraszülött babafészek, plüss ölelő kezek, ultrahangozható sapkák, "J" formájú babatámasztók, pocakfészek lepedő, átkötő sál, pamut anyagból készült, hátul tépőzáras pánttal ellátott koraszülött baba szemüvegek érkeztek a kórházba. Ahogy azt  Nyilka Ildikó, az Alapítvány az Alapítványokért kuratoriumi elnöke beszédében elmondta, az egyik kiemelt programjuk a Plüss Kommandó "Koraszülött Hadművelete", amely keretén belül 2020. június 31-ig  az ország 13 koraszülött osztályának adtak át több mint 13.000.000Ft értékben koraszülötteket segítő eszközöket. 

 

 
A céljuk az, hogy olyan eszközökkel szereljék fel a hazai koraszülött osztályokat és az ott található inkubátorokat, amelyekből hiány van. A 13 osztály, amelyre már eljutottak,e gységes babafészek csomagokat kaptak tőlük, amelyek allergénmentes anyagból készültek és növelik a babák biztonságérzetét, és segítik a fizikai és idegrendsezri fejlődésüket is.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.28 (42. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget